Na predaj jedinečný 4 izbový byt v centre mesta Trnava!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: A. Žarnova
112 m²
2
2/posledné poschodie
4
po rekonštrukcii
áno
nie
áno
predaj - 4-izbový byt
278.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

21990x zobrazená v zozname / 1023x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj zaujímavý veľkometrážny 4-izbový byt situovaný v centre mesta Trnava byt na ulici A. Žarnova. Byt sa nachádza na 2 poschodí v historickej budove. Byt má veľkorysú podlahovú plochu 115 m2 z toho je 3,2m loggia. K bytu patrí rekonštruovaná murovaná pivnica s oknom s denným svetlom o veľkosti 15m2. K bytu je k dispozícii aj ďalší úložný priestor o veľkosti 20 m2 umiestnený v podkroví bytového domu kde je taktiež plnohodnotný prístup.

Dispozične do bytu sa vstupuje bezpečnostnými dverami a vstupnou chodbou, z ktorej sa vstupuje do samostatnej kúpeľne a samostatného WC a taktiež do všetkých miestností bytu a komory. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Dominantou bytu je jeho denná časť, kuchyňa spojená z obývacou izbou. Tento denný priestor vás chytí za srdce. V kuchynskej časti je na mieru vyrobená štýlová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi spolu s kuchynským pracovným ostrovčekom a taktiež je tu jedálenský stôl. Na podlahe sú parkety z masívneho dubu, podlahy majú na chodbe dlažbu a v 2 izbách sú koberce. Okná bytu sú drevené eurookná. Interiérové dvere sú z masívneho buku. Na chodbe je veľká vstavaná skriňa. V byte je taktiež aj veľká samostatná komora (špajza). V letných mesiacoch je byt chladený dvoma vnútornými samostatne ovládacími jednotkami pre dennú a pre nočnú časť bytu. Ohrev vody a vykurovaný ústredným kúrením s vlastným plynovým kotlom. Bytový dom bol postavený v roku 1930 z pálenej tehly. V roku 2010 bola realizovaná výmena krovu a strešnej krytiny. K bytu prislúcha bezplatné rezidenčné parkovanie v rámci parkovacej politiky mesta a taktiež je možné bezplatne parkovať vo dvore bytového domu. Byt sa nachádza v centre mesta Trnava v blízkosti evanjelického kostola a novo zrekonštruovaného námestia SNP, kde je vybudovaná krásna oddychová časť plná zelene a fontán. V okolí sa nachádzajú taktiež reštaurácie a kaviarne, vysoká škola právnická, nemocnica, vlaková a autobusová stanica a pod.

Tento byt si hľadá svojho nového vlastníka, ktorý ocení rozlohu, polohu a jedinečnosť tohto bytu, ktorého cena je 278.500,- eur

V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte Ing. Peter Karcol, , karpatyreality.sk
Pomôžeme pri zabezpečení financovania prostredníctvom banky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha115 m²
Úžitková plocha112 m²
Poschodie2/posledné poschodie
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Klimatizáciaáno
Oknádrevené
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky