Na predaj kompletne zariadená garsónka v Petržalke

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Ondreja Štefanka
32.3 m²
6
1
áno
úplne prerobený
predaj - Garsónka - Novostavba
146.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3832x zobrazená v zozname / 137x zobrazená detailne / 137x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj štýlovú a praktickú garsónku, ktorá je kompletne zariadená podľa návrhu architekta. Použité materiály sú kvalitné a bezúdržbové, pričom nábytok je vyrobený na mieru, čo zabezpečuje maximálne využitie priestoru a množstvo úložných možností. Byt sa nachádza na 6. poschodí a má výmeru 32,3 m2, z toho je pivničná kobka o výmere 5,19 m2. K bytu prislúcha lodžia o výmere 3,43 m2. Pivničná kobka sa nachádza hneď vedľa bytu.

Táto nehnuteľnosť je skvelou príležitosťou na investičnú kúpu, nakoľko je aktuálne prenajatá a nájomca vie pokračovať v nájme. V prípade záujmu máme v bytovom dome na predaj dve takmer identické garsónky.

Vybavenie bytu:



- Vlastná bytová stanica s termostatom
- Kuchynská linka so všetkými spotrebičmi, vrátane umývačky riadu a digestora napojeného na vzduchotechnickú stúpačku, zabudovaná chladnička
- Kúpeľňa vybavená vaňou a práčkou so sušičkou
- Vonkajšie el. žalúzie

Parkovanie:


Parkovanie je zabezpečené priamo pod bytovým domom, čo poskytuje pohodlie a bezpečnosť.

Lokalita:


V pešej dostupnosti sa nachádzajú obchody s potravinami, lekáreň, fitnes centrum, nonstop Tesco a zastávka MHD, ktorá je len 5 minút od Auparku.

Tento byt je ideálny pre jednotlivca alebo pár, ktorí hľadajú pohodlné a moderne zariadené bývanie v skvelej lokalite. Neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií, alebo dohodnutie obhliadky!

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha32.3 m²
Úžitková plocha32.3 m²
Poschodie6
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Garážáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky