Na predaj kompletne zrekonštruovaný 1,5- izb. byt

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte byt po kompletnej rekonštrukcii v Košiciach za rozumnú cenu? Ak áno, máme pre Vás krásny, 1,5- izb. byt na sídlisku Ťahanovce, Sofijská ulica.

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s. r. o. ponúka na PREDAJ čerstvo zrekonštruovaný byt, kde bola zmenená dispozícia. Z 1-izbového bytu vznikol plnohodnotný 1,5- izb. byt, vďaka čomu je spálňa oddelená od obývacej izby. V byte sa dokončujú posledné úpravy a v auguste 2024 bude vhodný na nasťahovanie sa. Avšak, ak máte záujem si rezervovať obhliadku už teraz, kontaktujte ma na číslo .

Byt sa nachádza na 4.poschodí, má pivnicu a loggiu, ktorá má vonkajšie rolety a vonkajšiu zásuvku na elektrický gril alebo klimatizáciu. Viete si tak užívať voľné chvíle v akomkoľvek počasí. V lete Vás rolety ochránia pred priamym slnečným žiarením a v zime Vás ochránia pred vetrom, dažďom a snehom.
Vymenená je celá elektroinštalácia.
K dispozícii je revízna správa a fotodokumentácia, ktorá zobrazuje, kde sa káble v stene nachádzajú.

Obývačka s kuchyňou je kompletne zariadená a vybavená. Kuchynská linka je vyrobená na mieru. Nájdete v nej nové spotrebiče (chladnička, digestor, indukčná doska, elektrická rúra) značky Samsung, ktoré sú v záručnej lehote. V obývačke je nová, vkusná sedacia súprava, TV stolík a konferenčný stolík. V spálni je nová posteľ s úložným priestorom. Vďaka šikovne zmenenej dispozícii vznikol v spálni a na chodbe priestor, kde si môžete zriadiť vstavanú skriňu, podľa vlastných predstáv.

V byte bol vyliatý nivelačný poter a až následne bola uložená laminátová podlaha, vďaka čomu je podlaha rovná, nevŕzgajúca.
Vymenené boli tiež interiérové a vchodové dvere. Jednoducho, všetko čo sa v byte nachádza je nové, kvalitne spracované a budúci majiteľ si môže užívať svoj nový domov ako prvý, keďže v byte nikto ešte po rekonštrukčných prácach nebýval.

Fotografie k bytu budú oficiálne zverejnené v auguste, Vy však môžete byť medzi prvými, kto byt uvidí naživo. Rezervujte si obhliadku ešte dnes, pretože byt v Košiciach po kompletnej rekonštrukcii v tejto cene nenájdete. V prípade, že by ste mali záujem byt kúpiť a prenajímať, ceny prenájmu k takejto nehnuteľnosti sú v rozpätí od 530-550 eur. S nájdením nájomcu Vám vieme pomôcť.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Košice - Sídlisko Ťahanovce

Predaj, jednoizbový byt Košice Sídlisko Ťahanovce - ... Predaj 73.599,- €
Predaj, jednoizbový byt Košice Sídlisko Ťahanovce - ...

Ponúkame na predaj nebytový priestor o výmere 40 m2 v lokalite Košice - Ťahanovce. Priestor sa nachádza na prízemí v 9 poschodovom bytovom dome. Je možné ho využiť na bývanie...

1-izbový byt 40 m2 KE - Sídlisko Ťahanovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, jednoizbový byt Košice Sídlisko Ťahanovce - ... 73.599,- € 1-izbový byt 40 m2 KE - Sídlisko Ťahanovce predaj