Na predaj kompletne zrekonštruovaný 1-i byt, Prievidza, sídl. Žabník

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: J. Jesenského
39 m²
8
4
1
po rekonštrukcii
áno
predaj - 1-izbový byt
63.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2293x zobrazená v zozname / 174x zobrazená detailne / 174x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 1-izbový byt v Prievidzi, na sídlisku Žabník. Plocha: úžitková 39 m2.

Nachádza sa na 4. poschodí z 8 s výťahom. Byt pozostáva z predsiene, kúpelne s WC, kuchyne, špajze (resp. šatníka) a spálne (resp. obývacej miestnosti). K bytu prislúcha aj murovaná pivnica a na chodbe je spoločný balkón pre jedno podlažie. Podlaha: plávajúca, keram. dlažba (predsieň, kúpelňa, špajza). Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, WC, príprava na práčku. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia (okt./ 2024). Boli menené všetky rozvody, nové stierky, obklady, dlažby, sádrokartónové stropy. Nie sú osadené interiérové dvere a kuchynská linka. Tie si môže nový majiteľ doplniť podľa vlastného vkusu. Byt po rekonštrukcii ešte nebol obývaný. Orientácia okien aj balkóna je na západ, na Bojnice. Takisto výťah je renovovaný. Kúrenie: centrálne. Konštrukcia objektu: zateplená. Ostatné vybavenie: internet. pripojenie. Vchod do domu je chránený kamerovým systémom so záznamom. Upratovanie spoločných priestorov je zabezpečené upratovacou službou. Mesačné náklady sú približne 180€. Fotografie môžem zaslať na požiadanie.

Výhody: kompletná rekonštrukcia, slnečný, pekný výhľad, blízkosť centra, obchody, škola, škôlka, zastávka MHD, bezproblémové parkovanie, zateplený bytový dom, pomerne veľká úžitková plocha.
Cena 63 500€. V cene je zahrnutý základný právny servis a štandardné náklady spojené s prepisom nehnuteľnosti na nového majiteľa.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha39 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetiné
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ziné
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky