Na Predaj krásny 2 izbový byt dona Sandtnera PK 169.000, - Eur

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Dona Sandtnera
55 m²
4
5
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
169.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8216x zobrazená v zozname / 268x zobrazená detailne / 73x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj pekne zariadený 2 izbový byt na 4.podlaží s výťahom v tehlovéj Novostavbe kolaudovanej v roku 2017 v Pezinku na ulici dona Sandtnera.

Byt je jemne spodkrovnený, štýlovo a moderne zariadený nábytkom na mieru, vstavaný botník v priestrannej chodbe, 2x šatník aj z chodby aj zo spálne, obývacia izba prepojená s kuchyňou, balkón z obývačky aj zo spálne 7m2, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, sprchový kút v kúpelke. Orientácia bytu je na juhovýchod a celková rozloha bytu je 62m2. Nábytok v byte ostáva vstavaný a ten čo je robený na mieru čiže kuchynská linka, skrine, šatníky, kúpelkový nábytok, ostatné nie je šúčasťou predaja, alebo je vecou dohody s novým majiteľom.

Možnosť kúpiť aj investične s Nájomníkom.



PEZINOK je známe vinárské mesto s množstvom podujatí a ochutnávok domácich vin, taktiež možnosť kultúrného a športového vyžitia. Ponúka kompletné občianské vybavenie- úrady, banky, inštitúcie, obchody, nákupnú centrá, lekári... Blízko pri dome sa nachádza vo vinohradoch aj vinársky domček Celestín, kde sa v období od jari do jeseňe konajú rôzne podujatia, trhy, ochutnávky so zábavou pre deti, či ochutnávkou dobrého vína od okolitých vinárov. Pezinok je obľúbený hľavne pre svoju blízkosť do Bratislavy a krásnou prírodou v tesnej blízkosti. Potraviny, kúpalisko, reštaurácia, pošta, bankomat či MHD sú vzdialené do 5min peši a do centra reskou chôdzou je to 20min.

Cena tejto nehnuteľnosti je 169.000,- Eur s kompletným právnym a hypotekárnym servisom a províziou pre RK.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Úžitková plocha55 m²
Poschodie5
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky