Na predaj! Lesný pozemok - Rajecká Lesná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajecká Lesná
9744 m²
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
33.129,60 €
3,40 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8997x zobrazená v zozname / 786x zobrazená detailne / 112x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal ponúka na predaj lesný pozemok v katastrálnom území Rajecká Lesná. Nachádza sa cca 1km od obce Rajecká Lesná - časť Trstená. Rozloha pozemku je 9744 m2. Vedie k nemu spevnená prístupová cesta. Jedná sa o svahovitý pozemok s rozmermi cca: 29x330m. Nachádzajú sa tam zväčša ihličnaté stromi.

Viac informácií Vám poskytneme telefonicky.



Cena za nehnuteľnosť je konečná a zahŕňa províziu RK, právny servis, poradenstvo v oblasti kúpi/predaja nehnuteľností, základny správny poplatok na katastri, prepis energií a hypotekárny servis.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku9744 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénsvahovitý

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky