Na predaj nebytový priestor, Rača – Krasňany.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Na Grunte
198.56 m²
úplne prerobený
áno
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
269.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2876x zobrazená v zozname / 281x zobrazená detailne / 281x zobrazená detailne tento mesiac

GRAVITAS ponúka na predaj veľmi dobré dispozične riešený nebytový priestor na ulici na Gruntoch v Rači. Prevádzka je umiestnená na prízemí novostavby bytového domu. Má samostatný vchod aj prístup z ulice. Orientovaný je na sever. Kolaudácia stavby bola v roku 2009. Priestor o celkovej výmere 198,56 m2 je jednopodlažný s veľkými hliníkovými oknami, ktoré sú vhodné na prevádzku showroomu, obchodu, reštaurácie.

L-kova orientácia priestoru pozostáva so samostatných časti kancelarií, otvoreného showroomu a samostatnej časti priestoru, ktoré tvorí zázemie s toaletami, skladmi. Momentálne slúži nebytový priestor ako showroom pre interiérové štúdio. V miestnostiach je veľa svetla vďaka veľkým preskleniam a bielej dlažbe. Parkovanie je bezproblemové, verejné v okolí polyfunkčného domu.

Štandard:


NP sa predáva v štandarde: obklady, dlažby, sanita, podlaha, osvetlenie, hlinikové okná, rekuperácia a klimatizáciou. Vykurovanie je zabezpečené zo spoločnej kotolne.
V kúpeľni a na toalete je svetlá dlažba a obklad, zázemie je od priestoru showroomu obložené dubovým drevom, v ktorom sa nachádzajú úložné skrinky a malá kuchynka. V hlavnom priestore je na vyvýšenom pódiu umiestnená menšia zasadačka.

Lokalita:


Pred budovou je vydláždený chodník s vkusne zapracovanou zeleňou, ktorý dotvára luxusný a čistý vzhľad samotného showroomu. Z okolia je krásny výhľad na Raču.
Prevádzka je umiestnená medzi novostavbami a preto aj okolie pôsobí upravene. V blízkosti sa nachádza Pekná cesta, kde sú 2 prevádzky potravín: Lidl a Kraj, banky, množstvo iných obchodných priestorov a ľahký prístup na hlavnú Račiansku ulicu, kde je k dispozícii MHD.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha198.56 m²
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky