Na predaj novostavba 3 izbový dom s hosťovským domčekom obec Kolíňany!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Kolíňany
Ulica.: Kolíňany
100 m²
900 m²
3
áno
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
270.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2409x zobrazená v zozname / 140x zobrazená detailne / 140x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame exkluzívne na predaj novostavbu 3 izbového rodinného domu v blízkosti mesta Nitra v obci Kolíňany. Tento dom bol kolaudovaný v roku 2018 a je plne zariadený. Zastavaná plocha domu je 134 m2, úžitková plocha domu je 100m2 plus terasa cca 6 m2 a balkón 20 m2. Dom pozostáva z vybavenej kuchyne, z ktorej sa prechádza na terasu s krásnym výhľadom na horu. Kuchyňa má taktiež špajzu a je prepojená s veľkou obývačkou, ktorá tvorí srdce domu. Z chodby sa vstupuje do spálne a detskej izby. Dom má samostatnú kúpeľňu s vaňou a sprchovacím kútom, a samostatné WC. V technickej miestnosti je umiestnený plynový kotol Buderus na ústredné podahové kúrenie a ohrev vody. Dom ma taktiež možnosť vykurovania krbovou pecou s prieduchmi do izieb. V spálni je veľká rolldorová skriňa. Väzníková strecha domu je pokrytá betónovou škridlou Bramac, zateplenie strechy je 40 cm. V podkroví je možnosť úložného priestoru. Dom je postavený z itongu hrúbky 30 cm, plus 15 cm zateplenie. Na podlahách v izbách a chodbe sú plávajúce podlahy, vstupná chodba, kuchyňa a kúpeľňa má na podlahách dlažbu. V celom dome sú plastové okná s 3-sklom. Dom je napojený na obecnú vodu a kanalizáciu, ale má aj vlastnú studňu a je technicky možné prepájať a v rámci domu používať jeden alebo druhý zdroj vody. Tento dom stojí na 9 árovom pozemku a súčasťou pozemku je záhradný domček s altánkom na príjemné posedenie v altánku pri krbe. Takisto na pozemku je zaujímavý hosťovský domček so sociálnym zariadením a možnosťou prespatia návštevy s vlastným súkromím a s prístreškom pre auto. Dom má nízke prevádzkové náklady a sa predáva zariadený.

V tejto krásnej podhorskej obci je škola 1-4 ročník, škôlka, obecný amfiteáter, obchod, jazero Kolíňany, vzdialenosť do mesta Nitra do 10 min jazdy autom.

Cena tohto domu je 270 tisíc eur.


V prípade záujmu kontaktujte Ing. Peter Karcol, , karpatyreality.sk

Poskytujeme kompletný právny servis spolu s možnosťou vybavenia hypotekárneho úveru.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku900 m²
Zastavaná plocha134 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky