Na predaj obchodné priestory v Stropkove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stropkov
Lokalita.: Stropkov
Ulica.: Hlavná 1544
53 m²
1
1
1
nie
úplne prerobený
nie
230V
predaj - Obchodné priestory
51.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2683x zobrazená v zozname / 671x zobrazená detailne / 671x zobrazená detailne tento mesiac

WFK Reality ponúka na predaj obchodné priestory na ulici Hlavnej oproti Mestskému úradu v Stropkove. Priestory nachádzajú na 1. posch. obchodného domu. Rozloha je 53 m2. Priestory prešli kompletnou rekonštrukciou (nová toaleta, rozvody el. a voda, plastové okná, kazetový strop). Výhodou je výborná lokalita v centre mesta, kde sa nachádza viacero prevádzok (zdrav. potreby, drogéria, kníhkupectvo, obuv, elektro). Taktiež v blízkosti sa nachádza škola, VUB Banka, potraviny a iné. Priestor je vhodný pre zriadenie rôznych prevádzok (kaderníctvo, obchod, kancelária a pod. ), prípadne využiť ako investičnú príležitosť na ďalší prenájom.

Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha54 m²
Celková rozloha53 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230V
Plynnie
Internetnie
Kúpeľňanie
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Káblová televízianie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky