Na Predaj pekný 2 izbový byt 135.000, - Eur Dunajská Lužná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
Ulica.: Lipnická
60.91 m²
3
1
2
áno
predaj - 2-izbový byt
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14000x zobrazená v zozname / 569x zobrazená detailne / 214x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj krásny kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt v obci pri Bratislave v Dunajskej Lužnéj na Lipnickej ulici.

Byt sa nachádza na 1.poschodí s kompletnou výmerou 64.19 m2 s balkonóm (bez výťahu) a murovanou pivnicou, samotný byt má úžitkovú plochu 60,91m2, orientácia bytu je na juhozápad čím je presvetlený a pôsobí veľmi príjemne počas celého dňa.

Dispozícia: vstupnú chodbička, samostatné wc, kúpelka s vaňou, plastové okná a plávajúce podlahy sú v celom byte, nové rozvody a kompletná rekonštrukcia sanita, samosatná spálňa, priestranná a presvetlená obývacia izba s pojená s kuchyňou a východom na balkón.

Byt sa nachádza v tichej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, verejnym bezproblémovým parkovaním na pozemku s vlastnou bránou a parkovacími miestami je s zariadený a bez ďaľších investícií pripravený na bývanie či prenájom.

V blískosti sa nachachádza hrádza mrtveho ramena Dunaja ktorá je ideálna na prechádzky a relax taktiež jazero Košariská s možnosťami rekreačného užitia bezproblémová je aj dostupnosť do hlavného mesta.Náklady na bývanie sú 105 eur mesačne plus elektrina 28eur s preplatkami, takže pri bežnom užívaní a bývaní sa dve osoby zmesti do 120,- Eur/mesačne.

Cena téjto nehnuteľnosti je 135.000,- + provízia RK 4.000,- Eur

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64.19 m²
Úžitková plocha60.91 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky