NA PREDAJ pekný 2-izbový byt s balkónom a garážou v Zohore

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Zohor
52.35 m²
2
2
2
áno - 1 auto
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
123.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3704x zobrazená v zozname / 248x zobrazená detailne / 248x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pekný, útulný 2-izbový byt s balkónom a garážou v Zohore. Byt sa nachádza na druhom poschodí dvojposchodového bytového domu, ktorý je situovaný priamo v samom centre obce Zohor.

Podlahová plocha bytu je 47,77 m2. Balkón, ktorý je orientovaný na juhovýchod má výmeru 2 m2. Byt je svetlý, čistý, dobre udržiavaný. Veľkou výhodou bytu je, že má vlastné samostatné ústredné vykurovanie, ktoré je zabezpečené vlastným plynovým kotlom s radiátormi. Ohrev teplej vody je riešený vlastným bojlerom na jej ohrev. Mesačné náklady na bývanie pre dvojčlennú rodinu sú 130,- eur.

Orientácia bytu je na juhovýchod. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom, nainštalovanými sieťkami proti hmyzu a interiérovými žalúziami. Podlahy v byte sú z keramickej dlažby, v obývačke a v spálni je plávajúca podlaha.

Kuchynská linka je vyhotovená na mieru so zabudovanými spotrebičmi: vstavaná umývačka riadu, elektrická rúra, plynový sporák, digestor, drez s batériou. V kuchyni je samostatne stojaca chladnička s mrazničkou.

V byte je telefónna prípojka, prípojka satelitnej káblovej televízie, prípojka internetu a taktiež je nainštalovaný domáci vrátnik. K bytu prislúcha samostatná, uzamykateľná, murovaná pivnica s výmerou 2,58 m2 a garáž pre jedno osobné auto s výmerou 18,10 m2 nachádzajúca sa na prízemí bytového domu.

Celý areál, v ktorom je situovaný bytový dom je oplotený. Vo dvore sa nachádza spoločný priestor pre majiteľov bytov určený na relax s deťmi a opekanie. Bytový dom má dva vchody: od obecnej prístupovej cesty a z dvora.

Byt sa predáva aj so zariadením okrem zariadenia obývačky.

Dispozícia: priestranná vstupná predsieň, ktorá je voľne prepojená s obývačkou a kuchyňou. Z obývačky je vstup na balkón. Z predsiene sa vchádza na samostatnú toaletu, do kúpeľne s vaňou a keramickým umývadlom. Ďalej je tu vstup do spálne orientovanej na juhovýchod.

Inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia

Bytový dom bol daný do užívania v roku 2010, je postavený z pálenej tehly a je zateplený.

Bytový dom, v ktorom sa ponúkaný byt nachádza je situovaný v samom centre obce Zohor. Je tu kompletná občianska vybavenosť, ktorú má obec Zohor na dobrej úrovni. Zohor má výbornú dostupnosť do Bratislavy (3 km nájazd na diaľnicu D2, do 15 min. BA Bory), pravidelné železničné a autobusové spojenie. Nachádza sa tu lekár, lekáreň, pošta, obchody, reštaurácie, Materská a Základná škola (každoročne patrí medzi 10 najlepších v okrese). Obyvatelia majú k dispozícii pekný multifunkčný športový areál s umelou ľadovou plochou, tenisové kurty s krytou halou. V obci je aktívny kultúrny a spoločenský život. Vo vzdialenosti 15 km je hraničný prechod do Rakúska: Záhorská Ves – Angern.
Na túto nehnuteľnosť v súčasnosti nie je vypracovaný energetický certifikát.

Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám.

Cena útulného dvojizbového bytu s balkónom a garážou v Zohore je 123.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom:

S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o.

Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na www.eclipsereal.sk

Realitná kancelária Eclipsereal s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska – www.zrks.sk

V prípade našej spolupráce:



- neplatíte poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti,
- hradíme: právny servis – spracovanie rezervačnej zmluvy, kúpno-predajnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra, poplatky za podpisy u notára na kúpnych zmluvách a základný správny poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- bezpečný prevod finančných prostriedkov (notárska úschova alebo banková vinkulácia),
- bezplatne ponúkame služby hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám vyjedná výhodnejšie podmienky platenia Vášho hypotekárneho úveru,
- zabezpečíme znalca, v prípade potreby geodeta, služby interiérového a exteriérového architekta,
- prepis dodávateľov energií z pôvodného majiteľa nehnuteľnosti na nového majiteľa nehnuteľnosti,
- posudzovanie nehnuteľnosti pre dedičské konanie,
- v prípade potreby predaja Vašej nehnuteľnosti Vám radi pomôžeme, vyriešime za Vás kompletný servis pohodlne a bezpečne so zárukou diskrétnosti.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha70.45 m²
Úžitková plocha52.35 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná