Na predaj pozemok 3500 m2, Skalica, Hliníky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Skalica
Ulica.: Kolébky
3500 m²
230/400V
predaj - Vinice
157.500,- €
45,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8429x zobrazená v zozname / 692x zobrazená detailne / 255x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj pozemok vo vinohradníckej oblasti Hliníky v Skalici. Pozemok má výmeru 3500 m2 a je 11 m široký a cca 315 m dlhý. Na pozemku je niekoľko stromov prevažne orechy. Príjazdová cesta na pozemok je po asfaltovej ceste z ulice Kolébky. Na vedľajšom pozemku je stĺp elektrického vedenia takže elektrika sa dá napojiť z neho. Vodu si rieši každý individuálne zo svojej studne a kanalizáciu do žumpy, alebo čističkou odpadových vôd.
Na pozemku je možné postaviť vinohradnícky domček a príslušenstvo ako sú hospodárske budovy a sklep. Oficiálne stanovisko mesta pošlem na vyžiadanie.
Pozemok je svahovitý a v jeho spodnej časti sa nachádza starý sklep, ktorý je ale nutné rekonštruovať alebo nanovo vystavať.

Celkovo sa jedná o tichú lokalitu s pekným výhľadom na mesto Skalica so zameraním na pestovanie viniča a vinohradníctvo.


Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3500 m²
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Inžinierske sieteblízko
Orientáciaseverozápadná
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky