Na predaj pozemok Žilina / Stráňavy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Stráňavy
678 m²
verejný vodovod
predaj - Záhrady
25.000,- €
36,87 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1269x zobrazená v zozname / 64x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj slnečný pozemok v obci Stráňavy, ktorý sa nachádza len kúsok od Žiliny. Celková rozloha pozemku je 678 m², z čoho 262 m² predstavuje stavebný pozemok a zvyšných 416 m² je trávnatá plocha, ideálna na záhradku či altánok. Táto lokalita je výnimočná svojou kompletnou občianskou vybavenosťou a blízkosťou kúpaliska, čo z nej robí ideálne miesto pre relax a oddych. Ak hľadáte miesto s možnosťou trávenia voľného času v prírode, Stráňavy by mohli byť tou správnou voľbou.
Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť pozemok naživo, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku678 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky