Na Predaj priestranný 4 izbový byt v dobrej lokalite Pezinok Muškát !

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Rulandská
81.8 m²
4
2
4
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
199.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

420x zobrazená v zozname / 37x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj pekný priestranný 4 izbový byt na sídlisku Muškát v Pezinku na ulici Rulandská.

Byt sa nachádza na 2/4.poschodí bez výťahu v zateplenom panelovom bytovom dome s nadstavaným obytným podkrovím, výťah sa plánuje dorábať cca o rok. Úžitková plocha bytu je 81,80m2 + balkón s 3,44m2 + veľká výhoda je aj samostatná murovaná vetraná pivnica s výmerou 15m2 (býv. kočikáreň).

Dispozícia bytu: chodba, tri nepriechodné izby (spálňa a 2 rovnako veľké detské izby), obývačka, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, kuchyňa s východom na balkón.
Orientovaný je na dve svetové strany: severozápad - spálňa a detské izby a juhovýchod - obývačka a kuchyňa.

Byt prešiel rekonštrukciou dvojfázovo - výmena jazdra nové rozvody elektriny v kuchyňi a kúpelke, bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, znížený strop v obývačke, kuchynská linka so spotrebičmi je staršia (plynový sporák s elektrickou rúrou, umývačka riadu, digestor), plastové okná so žalúziami, sieťky proti hmyzu, vstavané roldor skrine v spálniach a na chodbe (naozaj veľa úložného priestoru), knižnica z masívu na mieru v obývačke, v kúpeľni a na WC keramická dlažba a keramický obklad stien, dyhované interiérové dvere a zárubne, radiátory s meračmi tepla. Internet je riešený optikou.

Mesačné náklady sú 176€ - z toho 150€ nájom, kúrenie, voda, fond opráv, upratovanie; 20€ elektrina; 6€ plyn na varenie.
Parkovanie je možnú pred bytovým domom úplne bezproblémové v blízkostí sú aj garážové domy kde sem tam bývajú garáže na predaj, či prenájom. Susedia sú príjemný prieteľský mix pol na pol mladé rodinky a pôvodný obyvatelia, za bytovým domom je areál firmy kde väčšinou len parkujú autá takže hlučnosť minimálna a pred bytovým domom parkovisko lavičky a zeleň.

Na bytovom dome bola robená rekonštrukcia a modernizácia domu – zateplenie, výmena stúpačiek, vstupných dverí, čipy-vstup.

Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti do 5min peši (potraviny Lidl, Teddy, Pepco, DM, lekáreň, materská škola, nákupné centrum Bozin Shopping), 14 min. peši od centra mesta., 3 min. na autobusovú zástavku. Samotný Pezinok- okresné mesto Vám ponúka kompletnú občianskú vybavenosť od bánk, obchodov, úradov, lekárov, či služieb až po rôzne podujatia, či akcie čo sa pravidelne starajú o príjemný program obyvateľov mesta atď...

Byt je ihneď voľný k nasťahovanie, je bez ťarchy s cenou 199.000,- Eur a skompletným hypotekárnym a právnym servisom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha100.24 m²
Úžitková plocha81.8 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky