Na predaj priestranný rodinný dom s dvojgarážou Smolenice - Jahodník

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Smolenice
461 m²
1088 m²
2
10
áno - 2 autá
studňa
230/400V
septik
predaj - Rodinný dom
490.000,- € Dohoda možná!!!, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

18976x zobrazená v zozname / 1086x zobrazená detailne / 221x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne v našej RK! Na predaj priestranný a viacpodlažný rodinný dom s dvojgarážou, nachádzajúci sa v katastrálnom území Smolenická Nová Ves, situovaný v malebnom a krásnom prostredí pohoria Malých Karpát - v chatovej oblasti Jahodník.
Tento zaujímavý rodinný dom pozostáva z prízemia, kde sa nachádza pivnica s výmerou cca 80m2, prvého, druhého a tretieho podlažia.
Na 1. podlaží sa nachádza vstupná chodba, komora, priestranná kúpeľňa s vaňou, kuchyňa, jedáleň a obývacia izba s výstupom na schodisko.
2.podlažie pozostáva z piatich izieb, balkóna, kúpeľne s WC a sprchovým kútom. Na 3. podlaží sa nachádza práčovňa, 3 izby, balkón. Schodisko bolo zhotovené s mramoru, zábradlie je mosadzné! Napojenie na inžinierske siete: odpad je riešený septikom, vlastná vŕtaná studňa s technológiou úpravy vody, elektrina. Vykurovanie je riešené prostredníctvom splynovacieho kotla s 1000 l nádržou na ohrev vody, k dispozícii je i elektrický kotol.
K domu prislúcha i besiedka, krásna udržiavaná úžitková záhrada a dvojgaráž vhodná pre os. auto ako i pre karavan. Vstup na pozemok je prostredníctvom elektrickej posuvnej brány. Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená veľmi vkusným a kvalitným masívnym nábytkom. Celková výmera pozemku s domom činí 1088m2, úžitková plocha domu je 461 m2. Dom bol skolaudovaný v roku 1998.
V prípade záujmu je možné odstúpenie i ďalšej nehnuteľnosti - pozemku s výmerou 980m2, ktorý je t.č. v prenájme Urbariátu, za ktorý sa platí veľmi prijateľné ročné nájomné, vrátane staršieho, udržiavaného rodinného domu v osobnom vlastníctve s prístreškom pre drevo i vlastným parkovaním. K dispozícii je okrem fotografií i videoprezentácia interiéru a exteriéru.
Rekreačná a chatová oblasť Jahodník je vzdialená od strediskovej obce Smolenice cca 1 km, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť i Železničná stanica. Krajské mesto Trnava je vzdialené 20 km, Bratislava 50 km.
V tejto lokalite sú široké možnosti aktívneho vyžitia v turistike /zámok Smolenice, jaskyňa Driny, najvyšší vrch Malých Karpát "Záruby" a množstvo turistických trás/, cykloturistike, hubárčenia, rybárčenia /priehrada Buková, Boleráz. Horné Orešany/... .
Kúpa tejto nehnuteľnosti je vhodná pre viacčlennú rodinu. Lokalita, funkčnosť a umiestnenie tejto lukratívnej a ojedinelej nehnuteľnosti ju predurčuje i na využitie podnikateľského zámeru ako je napr. ubytovanie, požičovňa, gastro, atď. Radi Vás prevedieme touto skvelou nehnuteľnosťou!
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1088 m²
Zastavaná plocha200 m²
Celková rozloha1088 m²
Úžitková plocha461 m²
Počet poschodí2
Počet izieb10
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kanalizáciaseptik
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Klimatizácianie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Prístupová cestabetónová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky