Na predaj príjemný 4 izbový rodinný dom na pozemku 995 m2 Nitrianska B

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Nitrianska Blatnica
995 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

185x zobrazená v zozname / 35x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj priestranný 4-izbový rodinný dom v obci Nitrianska Blatnica, ktorý prešiel čiastočnou rekonštrukciou a ponúka množstvo výhod pre rodinné bývanie. Nehnuteľnosť disponuje viacerými praktickými prvkami, vrátane letnej kuchyne.

Čiastočná rekonštrukcia a technický stav:


Dom bol čiastočne zrekonštruovaný v rokoch 2018-2019. Medzi hlavné zmeny patria:

*Elektroinštalácia: Výmena elektrických rozvodov pre zvýšenú bezpečnosť a komfort.
*Rozvody vody a odpadu: Nové rozvody zvyšujú spoľahlivosť systému.
*Podlahy a okná: Dom má plávajúce podlahy a plastové okná, ktoré zvyšujú energetickú účinnosť a zlepšujú tepelnú izoláciu.
*Vykurovanie a krb:
Plynové kúrenie: Dom je vykurovaný plynovými radiátormi, ktoré poskytujú stabilné teplo.
*Krb v obývačke: V obývačke sa nachádza krb, ktorý je napojený na prieduchy rozvádzajúce teplo do ostatných miestností. To zvyšuje komfort a zároveň vytvára príjemnú atmosféru.

Inžinierske siete a pripojenia:


Vlastná studňa a obecná voda: Dom je napojený na obecný vodovod, no súčasťou je aj studňa, ktorá môže slúžiť ako alternatívny zdroj vody.
Elektrina, plyn a kanalizácia: Dom je pripojený na obecný plyn a elektrinu. Odpady sú napojené na obecnú kanalizáciu, čo znižuje náklady na údržbu.

Dispozícia domu: vstupná chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť, 3 x izba, kúpeľňa s toaletou, špajza s výstupom na povalu.
Pozemok a stavba: Dom stojí na pozemku s celkovou výmerou 995 m², z toho zastavaná plocha je 539 m². Priestranný pozemok ponúka dostatok miesta na záhradu, relaxačnú zónu či detské ihrisko.
Čiastočne podpivničený: Dom má aj čiastočné podpivničenie, čo poskytuje dodatočný úložný priestor. Hrúbka múrov je 55 cm.

Garáž: K dispozícii je priestranná garáž, ktorá ponúka miesto na parkovanie auta a zároveň úložný priestor pre náradie alebo záhradnú techniku.
Letná kuchyňa: Súčasťou nehnuteľnosti je aj Letná kuchyňa, ktorá predstavuje praktický doplnok, čo umožňuje plnohodnotné využitie vonkajšieho priestoru.

Záver a potenciál:


Tento rodinný dom vďaka rekonštrukcii je pripravený na okamžité nasťahovanie, pričom garáž, letná kuchyňa a veľký pozemok ponúkajú dostatok priestoru na život aj aktivity vonku. Krb, plynové kúrenie a napojenie na všetky potrebné inžinierske siete zabezpečujú komfortné a bezproblémové bývanie.

Dom je ideálnou voľbou pre rodiny, ktoré hľadajú pokojné a priestranné bývanie v obci s dobrou občianskou vybavenosťou.

Pre obhliadku a viac informácii: alebo na tel. č.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku995 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky