Na Predaj rodinný dom v obci Jedľové Kostoľany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Jedľové Kostoľany
100 m²
828 m²
predaj - Rodinný dom
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2327x zobrazená v zozname / 215x zobrazená detailne / 215x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pôvodný rodinný vidiecky dom v podhorskej obci Jedľové Kostoľany. Dom je vhodný na chalupu, aj na trvalé bývanie, možno ho využívať ako dvojgeneračný. Nachádza sa medzi pohoriami Tribeč a Pohronský Inovec, 14 km od okresného mesta Zlaté Moravce, na pozemku o celkovej výmere 828 m2, s krásnym slnečným pozemkom, cez ktorý preteká potôčik. Na dome bola pred 5-rokmi rekonštruovaná strecha - výmena väčšej časti krovu, nové latovanie, nová pálená strešná krytina. Dom pozostáva z dvoch neprechodných izieb, kuchyne, kúpeľne s WC. V suteréne sa nachádza ďalšia izba, kuchyňa, technická miestnosť, kúpeľňa. Za domom sa nachádza náraďovňa. Dom má zavedenú elektrinu, plyn zavedený-nepripojený, obecnú vodu, má ústredné plynové vykurovanie. V obci sa nachádzajú potraviny, obecný úrad, materská škola, základná škola, multifunkčné ihrisko.
V blízkom okolí je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky, lyžiarske stredisko Drozdovo sa nachádza cca 15 km.
Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce - 14km, Nitra - 44 km, Nová Baňa - 21 km, Bratislava - 130 km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce - cca 20 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku828 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky