Na predaj rodinný dom v obci Mestisko okres Svidník.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Svidník
Lokalita.: Mestisko
200 m²
2241 m²
2
6
nedokončený
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
78.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

608x zobrazená v zozname / 596x zobrazená detailne / 596x zobrazená detailne tento mesiac

WFK Reality ponúka na predaj rodinný dom v obci Mestisko vzdialené len 6 Km od mesta Svidník a 10 km od mesta Stropkov. Jedná sa o poschodovú budovu so sedlovou strechou v rozostavanom stave. Konštrukcia domu je tvorená tvárnicami. Dom tvorí prízemná časť o rozlohe 100 m2 a podkrovná časť obdobných rozmerov. Prízemnú časť tvoria 3 izby, podkrovná je v súčasnosti otvorená z možnosťou vytvorenia 3 priestranných izieb. Dom sa nachádza na rozsiahlom pozemku o rozlohe 2241 m2 z mierne svahovitým charakterom. Na zadnej časti pozemku je udržiavaný trávnik a ovocné stromy. Celý pozemok je oplotený kovovým pletivom. Na pozemku sa taktiež nachádza samostatná obytná budova pripravená okamžitému užívaniu (kuchynská linka a nábytok). Dom je napojený na elektrinu a plyn. Voda je riešená vlastnou studňou na pozemku a obecným vodovodom. K RD vedie asfaltová miestna komunikácia. Ak hľadáte bývanie v kľudnej a tichej lokalite a zároveň blízkosti okresného mesta toto miesto je pre vás ideálne.
Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2241 m²
Zastavaná plocha160 m²
Celková rozloha200 m²
Úžitková plocha200 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Stavnedokončený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizácianie
Internetnie
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicanie
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televízianie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáiné
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky