Na predaj rodinný dom v obci Nitrianska Blatnica s pozemkom 880m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Nitrianska Blatnica
75 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

26452x zobrazená v zozname / 1437x zobrazená detailne / 191x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj vidiecky dom z nepálenej tehly z roku 1930. Obytná plocha domu je 75m2 a je postavený na pozemku s rozlohou 880 m2.
Dispozícia domu sú dve izby, miestnosť využívaná ako kuchyňa s pieckou na drevo a ďalšia miestnosť využívaná ako komora. Z komory je možnosť urobiť kúpeľňu. Dom pokračuje ďalšou miestnosťou, aktuálne využívanou ako kôlňa na drevo, ktorá má samostatný vstup a je možné ju prerobiť na ďalšiu izbu. Na pozemku sa na nachádza studňa, prípojka na obecnú vodu a pred domom je prípojka na plyn. Dom je pripojený na elektrinu. Možnosť pripojenia na kanalizáciu.
Dom je suchý, udržiavaný a nepopraskaný. Je možné ho prerobiť podľa vlastných predstáv.
Obec Nitrianska Blatnica ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a nachádza sa 19 minút od mesta Piešťany a 18 minút od mesta Topoľčany.
Energetický certifikát nie je k dispozícií. V prípade záujmu ma kontaktujte na alebo na .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku75 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky