Na predaj rodinný dom v obci Nitrianska Streda s pozemkom 880m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Nitrianska Streda
110 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
98.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1771x zobrazená v zozname / 261x zobrazená detailne / 261x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj rodinný dom v obci Nitrianska Streda so záhradou a garážou.
Zastavaná plocha domu je 110 m2 a pozemok má rozlohu 880m2. Je v pôvodnom, ale veľmi udržiavanom a zachovalom stave s možnosťou okamžitého bývania. Postavený je z pálenej tehly a kvádra.
Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa, špajza s východom na povalu a vchodom do pivnice, tri izby, kúpeľňa s wc a veľká chodba.
Podlahy v izbách sú pôvodný parket. Kúrenie je plynovým kotlom - radiátormi, komín aj na krbové kachle. Strecha je vo výbornom stave - krytina je hliníkový plech.
Siete: plyn, obecná voda, elektrina, kanalizácia. Za domom sa nachádza samostatná garáž, studňa a šopa na náradie.
Obec Nitrianska Streda ponúka dobrú občiansku vybavenosť (lekár, potraviny, škola, škôlka, pošta) s výbornou dostupnosťou do mesta Topoľčany - 10 minút.

Energetický certifikát nie je k dispozícií.


Kontakt: alebo .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku110 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne