NA PREDAJ Rodinný dom v obci Nitrica okr. Prievidza

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Nitrica
114 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
59.600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3885x zobrazená v zozname / 360x zobrazená detailne / 82x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú na predaj Rodinný dom alebo rekreačnú chalupu v rekonštrukcii v obci Nitrica, okr. Prievidza. Dom má nové priečky, drevené hrady, novú strechu, nové podkrovie, zateplenie strechy, nový komín, nové okná, odpady, prípojku do verejnej kanalizácie, vodovod.
Pozemok má 114 m2, v tesnej blízkosti sa nachádza záhradka s viničom s výmerou 62m2. Zastavaná plocha 100 m2.
Dom je situovaný v tesnej blízkosti centra obce. Z domu sú krásne výhľady na okolitú prírodu. Dom je vzdialený 4km Dol. Vesteníc, 10 km od Novák, 20 km od Partizánskeho, Bánoviec nad Bebravou,aj Prievidze.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku114 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky