Na predaj rodinný dom v obci Podhradie neďaleko Duchonky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
110 m²
1093 m²
predaj - Rodinný dom
116.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

827x zobrazená v zozname / 115x zobrazená detailne / 115x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3-izbový rodinný dom v nádhernom prostredí Považského Inovca, v pôvodnom, veľmi zachovalom stave. Suterén je prerobený na obyvateľné priestory. Dom sa nachádza v obci Podhradie, vzdialený 16 km od okresného mesta Topoľčany. Je vhodný na chalupu, aj na trvalé bývanie, možno ho využívať ako dvojgeneračný. Nachádza na krásnom slnečnom pozemku o celkovej výmere 1093 m2. Má zavedenú elektrinu, plyn, obecnú vodu, vlastnú studňu, odpad je riešený žumpou, má plynové ústredné kúrenie.
Dispozícia domu: prvé podlažie: zádverie, vstupná chodba, chodba, tri izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, WC.
Suterén: zádverie, vstupná chodba, kuchyňa, spálňa, veľká špajza - možnosť prerobiť na ďalšiu izbu, práčovňa - možnosť prerobiť na kúpeľňu, technická miestnosť, WC.
Za domom sa nachádza garáž, murované skladové priestory, dreváreň, záhrada s ovocnými stromami (slivky, marhule, ringloty, hrušky, vinič).
V blízkom okolí Považského Inovca je možnosť hubárčenia, turistiky a cykloturistiky. Využitie voľného času: výlety- hrad Tematín, jaskyňa Opálená skala, vrch Úhrad, vrch Panská javorina... Jazda na koňoch v Topoľčanoch- Westernklub, v Topoľčanoch sa nachádza krytá plaváreň, letné kúpalisko, neďaleko sa nachádza vodná nádrž Duchonka. Bojná - ranč pod Babicou -lukostrelecký areál, zverinec. Lyžiarske stredisko Bezovec vzdialené 7 km.
Vzdialenosť do mesta Topoľčany - 16 km, Partizánske - 34 km, Piešťany - 40km, Nitra - 48km, Bratislava - 124km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1093 m²
Úžitková plocha110 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky