Na predaj Rodinný dom v pokojnej a vyhľadávanej lokalite v Poprade - V

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
285 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
300.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

474x zobrazená v zozname / 53x zobrazená detailne / 53x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj Rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite v Poprade - Veľkej. Rodinný dom je v radovej zástavbe, je pripojený na všetky IS. V záhrade je vybudovaná studňa, ktorú majitelia využívajú na polievanie, ale je možné ju používať na splachovanie. Výmera pozemku je 285m2. V dome sú škrabané omietky, plastové okná, plávajúce podlahy, kuchynská linka na mieru. Dom je zateplený s novou plechovou strechou. Vykurovanie domu je dvojročným plynovým kotlom JUNKERS.
Rodinný dom je členitý, celý podpivničený. V pivničných priestoroch sa nachádza práčovňa, kotolňa, toaleta, sklad a garáž. Na prízemí je kuchyňa so špajzou. Z kuchyne je výstup na terasu a do záhrady. Vedľa kuchyne sa nachádza menšia izba. Na vyvýšenom prízemí je vstupná chodba, toaleta so sprchovacím kútom a veľká obývacia izba s jedálňou. Prvé podlažie disponuje dvomi izbami. V jednej izbe je veľký šatník a v druhej je výstup na loggiu. Na druhom podlaží je veľká kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, a tiež dve izby. Jedna je väčšia so šatníkom a biokrbom. Povala je prístupná cez schodište a pochôdzna. Povalu je možné zrekonštruovať podľa vlastných predstáv.
Vykurovanie domu je dvojročným plynovým kotlom JUNKERS.
V Poprade časť Veľká je dobrá občianska vybavenosť.

Bližšie informácie:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku285 m²
Poschodieneuvedené
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky