Na predaj rodinný dom v pôvodnom stave v Bratislave-Podunajské Biskupi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
82 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
459.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2403x zobrazená v zozname / 148x zobrazená detailne / 148x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj rodinný dom v pôvodnom stave v Bratislave-Podunajské Biskupice 82m2. Rodinný dom je situovaný na Staromlynskej ulici. Dom v pôvodnom stave pozostáva z troch nepriechodných obytných miestností, kuchyne, pivnice na pozemku s rozlohou 966m2. Dom je momentálne obývaný, je vhodný na kompletnú rekonštrukciu, prípadne zbúranie a postavenie domu podľa vlastných predstáv. Parkovanie je možné na pozemku s možnosťou dobudovania garáže vďaka priestrannému pozemku.

Rodinný dom je kúpou voľný. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku82 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky