Na predaj rodinný dom v prestížnej lokalite Košice - Sever, Kalvária

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Na Śajbe 5
810 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

5328x zobrazená v zozname / 263x zobrazená detailne / 263x zobrazená detailne tento mesiac

Predstavujeme vám výnimočnú príležitosť získať luxusný rodinný dom v jednej z najžiadanejších lokalít Košíc - Sever

Táto nehnuteľnosť, nachádzajúca sa na Kalvárii, ulica Na Šajbe, vyniká svojou polohou v pokojnej a prestížnej časti mesta.

S rozľahlým pozemkom o výmere 810 m², napojením na kompletné inžinierske siete ( s odpojeným HUP ) a vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta, ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlné a moderné bývanie.

Okolie poskytuje príjemné prostredie, len na skok od amfiteátra a novej nemocnice, čo zaručuje ideálne miesto pre život.

Dispozičné riešenie:



Tento priestranný dom disponuje dvoma nadzemnými podlažiami a plne podpivničeným suterénom.

Bol postavený z kvalitných tehál a prešiel kompletnou, dôkladnou rekonštrukciou v roku 2023.

Interiér bol dôkladne navrhnutý s maximálnym dôrazom na detaily, s použitím drevených parkiet a mikrocementových podláh, ktoré spolu vytvárajú harmonické a moderné prostredie na bývanie. Mnohé z dizajnových prvkov a interiérových detailov boli vytvorené osobne majiteľmi, čo dodáva priestoru jedinečný a osobný charakter.

1. PP (144,53 m²):



• Štýlové schodisko, priestranná hala, veľká garáž, dva praktické sklady, práčovňa s technickou miestnosťou a vonkajší sklad pod terasou. Tu nájdete aj ďalší úložný
priestor pod vstupným schodiskom.

1. NP (160,91 m²):



• Otvorená obývacia miestnosť s kuchyňou je srdcom domu. Šatník, hosťovská izba, kúpeľňa, a terasa s úchvatným výhľadom dotvárajú tento priestor.

2. NP (109,02 m²):



• Tri priestranné izby, WC, kúpeľňa a balkón s výhľadom na krásnu záhradu.


Technické vybavenie:



Dom je vybavený najmodernejšími technológiami pre maximálny komfort a úsporu energie.

Zateplenie, zelená strecha, trojkomorové hliníkové okná a fotovoltaický systém s batériovým úložiskom zabezpečujú, že váš domov bude energeticky efektívny a ekologický.

Zabezpečenie a komfort:



Pre váš pokoj a pohodlie je dom vybavený alarmom s Jablotron zabezpečením, kamerovým systémom Eufy a senzormi teploty a vlhkosti v každej miestnosti, čo vám umožňuje individuálne nastavenie kúrenia a chladenia.


Automatické exteriérové brány, príprava na autonabíjačku a mnoho ďalších inovatívnych riešení prispievajú k bezstarostnému životu.

Exteriér a záhrada:



Záhrada je skutočnou oázou pokoja s dekoratívnou a úžitkovou výsadbou, automatickou závlahou, a podzemnou nádobou na dažďovú vodu.

Osvetlenie záhrady, miesto na cvičenie a jacuzzi s Bluetooth reproduktormi pridávajú na výnimočnosti tohto priestoru.

Bonus:



Celá záhrada s vrchnou loggiou a spodnou terasou sú orientované na juhozápad, čo zaručuje dostatok slnka počas celého dňa.

Navyše, je tu možnosť odkúpenia ďalších 300 m² pozemku od mesta, čím si môžete ešte viac rozšíriť tento krásny priestor.

Tento dom spĺňa najvyššie štandardy energetickej efektívnosti s certifikátom „A0“.

Cena: Na vyžiadanie v RK



Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes!

Tento luxusný rodinný dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú prvotriedne bývanie v jednej z najžiadanejších lokalít Košíc.

Pre viac informácií a dohodnutie si prehliadky nás prosím kontaktujte na uvedenom telefónnom
čísle alebo e-mailovej adrese.

Lenka Brucknerová


tel.:
email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha810 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky