Na predaj rodinný dom Višnove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Višňové
Ulica.: Višňove 46
190 m²
560 m²
2
6
áno
čiastočne prerobený
áno
230V
predaj - Rodinný dom
250.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9180x zobrazená v zozname / 716x zobrazená detailne / 108x zobrazená detailne tento mesiac

Tento 6-izbový rodinný dom v obci Višňové ponúka priestranné bývanie s úžitkovou plochou 190 m2, situované na slnečnom pozemku o rozlohe 560 m2. Dom, postavený v 50. rokoch, prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v rokoch , vrátane výmeny okien, omietok, elektrických rozvodov, kúrenia a strechy. Na prízemí sa nachádza útulná kuchyňa s krbom na tuhé palivo, obývacia miestnosť, spálňa, špajza a kúpeľňa s vaňou. Z obývacej miestnosti vedie výstup do ďalších dvoch miestností, ktoré sú pripravené na rekonštrukciu. Na poschodí sú dve hosťovské miestnosti a ďalšia kúpeľňa so sprchovým kútom. K domu patrí aj murovaná garáž a vonkajšie parkovanie pre štyri autá. Záhrada s krytým altánkom je ideálnym miestom pre relax a posedenie s rodinou či priateľmi. Dom je vybavený novým plynovým kotlom a radiátormi na prízemí, zatiaľ čo poschodie je vykurované elektrickými konvektormi okrem kúpeľne kde je podlahové kúrenie. V obci Višňové nájdete kompletnú občiansku vybavenosť a v okolí sa môžete venovať turistike a cyklistike.
Ak máte záujem o tento dom, radi vám pomôžeme s financovaním a vybavením úveru. Máme skúsenosti s rôznymi bankami a vieme vám poradiť, ako získať najvýhodnejšiu ponuku. Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť dom naživo, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku560 m²
Úžitková plocha190 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky