Na predaj rozostavaná stavba rodinného domu v blízkosti Košíc

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Čečejovce
103 m²
688 m²
2
4
nedokončený
verejný vodovod
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie - Novostavba
144.000,- €
209,30 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

12028x zobrazená v zozname / 496x zobrazená detailne / 199x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebný pozemok o výmere 688 m2 s rozostavanou stavbou v obci Čečejovce, okres Košice – okolie. K pozemku vedie asfaltová cesta. Západnú časť parcely ohraničuje miestny potok. Zastavaná plocha pozemku je 130 m2 a úžitková plocha rodinného domu je 103 m2. Na pozemku je možné postaviť ďalší rodinný dom (vydané platné stavebné povolenie na druhý rodinný dom).

Rozostavaný rodinný dom pozostáva z nasledovných stavebných objektov: rodinný dom, splašková kanalizácia, prípojka dažďovej kanalizácie, elektrická prípojka, vodovodná prípojka. Projektovaný rodinný dom nie je napojený na verejný plynovod. Na vyžiadanie poskytneme fotografie štádia rozostavanosti rodinného domu.

Nehnuteľnosť je od Košíc vzdialená 20 km. Na komunikácii pri pozemku sa nachádzajú inžinierske siete.

Chcete, aby dom slúžil Vám, a nie Vy domu? Ponúkaný stavebný pozemok s projektovanou stavbou Vám zabezpečí maximálny komfort.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku688 m²
Zastavaná plocha130 m²
Úžitková plocha103 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavnedokončený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Kanalizáciažumpa
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zateplený objektplánuje sa
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky