NA PREDAJ SENEC - kvalitný 3 izbový byt pri pláži v novostavbe apartm

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Slnečné jazerá juh
64 m²
1
3
verejný vodovod
230V
áno
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
205.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6411x zobrazená v zozname / 149x zobrazená detailne / 149x zobrazená detailne tento mesiac

NA PREDAJ SENEC - kvalitný 3 izbový byt pri pláži v novostavbe apartmánového domu na trvalé bývanie a rekreáciu tiež ako investičný byt na prenájom - SLNEČNÉ JAZERÁ JUH v SenciRK Quality SC s 18 ROČNÝMI SKÚSENOSŤAMI praktizuje pravidlo „GARANCIE VRÁTENIA REZERVAČNÉHO POPLATKU“ V PLNEJ VÝŠKE V PRÍPADE, KEĎ VÁM NÁŠ HYPOPORADCA NEZABEZPEČÍ FINANCOVANIE KUPOVANEJ NEHNUTEĽNOSTI. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK ANI KOLKY NA KATASTRI, KEĎ VÁM POMÔŽEME S HYPOTÉKOU.

Ponúkame na predaj čiastočne zariadený 3 izbový apartmánový byt v Senci priamo na Slnečných jazerách JUH - cca 100 m od pláže. Úžitková plocha bytu je 64 m2 + terasa 8,12 m2. Nachádza sa na 1. poschodí s terasou. Objekt má celkovo 1 poschodie. Byt bol kolaudovaný pred piatimi rokmi.

Podlaha: plávajúca. Steny: stierky. Okná: kvalitné 3-sklo plastové, vonkajšie elektrické žalúzie. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút umývadlo, práčka. Oddelené Geberit WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, el. sporák, digestor, chladnička s mrazničkou, el. rúra, mikrovlnka, umývačka riadu - kuchynský kút. Stav objektu: 5 ročná novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová zateplená. Kúrenie: elektrické odporové podlahové, elektrický bojler, klimatizácia. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Dom bol nadštandardne zateplený - nízke náklady na energie - 120,-EUR / mesačne na tri osoby.

Dispozícia: Vstup predsieň, v pravo 2 samostatné spálne s fravcúzskym balkónom, sanostatné WC s umývadlom, kúpeľňa so sprchovacím kútom, v ľavo priestranná obývačka s kuchynským kútom a terasou. Orientácia terasa na juh, spáne na sever.


Možnosť dokúpiť 1 parkovacie státie, v sezóne pernamentka.


Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie.


Vhodné na dlhodobé bývanie v rekreačnej oblasti.
Rekreačná lokalita - pláž, bufety, železnica, autobusy, 10 min. do centra.

Vhodné tiež ako ivestícia na prenájom, možnosť preadaja aj so serióznym nájomníkom.

Cena 205 000,-EUR.



Kontakt: Ing. Jozef Kaša , RK Quality SC, mobil: , pevná linka: , e-mail:

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA (pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A OSTATNÉ POPLATKY.

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: www.NehnutelnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:


RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)

Pevná linka:



NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha80 m²
Úžitková plocha64 m²
Poschodie1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Káblová televíziaáno
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky