Na Predaj šikovný stavebný pozemok PK Grinava 366m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok - Grinava
Ulica.: D. Virgoviča
366 m²
verejný vodovod
230/400V
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
133.000,- €
363,39 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

488x zobrazená v zozname / 279x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám exkluzívne ponúka na predaj pekný pozemok so starším rodinným domom v zastavanej časti s rozlohou 366m2 v Pezinku časti Grinava na ulici D. Virgoviča.

Dom je vhodný na kompletnú rekonštrukciu alebo zbúranie preto sa predáva za cenu pozemku, za domom je ešte prístavba skladu a dielne, šírka pozemku je 8m a dĺžka 47m kratšia strana a 51m dlhšia. Zastavaná plocha rodinného domu je 129m2, takže viete postaviť dom na rovnakej ploche alebo aj dvojpodlažný menší, keďže domy v okolí sú tiež dvojpodlažné. Ostatná plocha je vedená na LV ako záhrada 237m2.

Výhody: blízkosť škola, škôlky, do 10min peši Tesco, Kaufland, obchodné centrum Molo - lekáreň, reštaurácia, kaviarne, obchody a služby rôzneho charakteru, Mc Donald, MHD či vlaková stanica, blízkosť hlavného ťahu na Ba vyhnete sa zápcham v Pezinku, zastavaná oblasť, príjemný susedia, atď...

Inžinierske siete sú na pozemku elektrika, voda, plyn a odpad je riešený žumpou. Momentálne na nehnuteľnosti neviazne žiadna ťarcha ani vecné bremeno.

Cena pozemku s kompletným právnym a hypotekárnym servisom je 133.000,- Eur.

Voľný je ihneď po kúpe.




Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku366 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Orientáciajuhozápadná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky