Na predaj starší rodinný dom s veľkým potenciálom a krásnym pozemkom v

Štát.: Slovensko
Mesto.: Humenné
Lokalita.: Modra nad Cirochou
1707 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
55.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3097x zobrazená v zozname / 172x zobrazená detailne / 172x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj starší rodinný dom s neoceniteľným potenciálom na rekonštrukciu, ideálny pre tých, ktorí hľadajú možnosť vytvoriť si bývanie podľa vlastných predstáv. Dom sa nachádza na veľkom, slnečnom pozemku, ktorý svojou rozlohou ponúka množstvo možností na využitie – či už na záhradu, relaxačnú zónu, alebo ďalšie stavby. Je pripojený na všetky inžinierske siete.

Nehnuteľnosť si vyžaduje kompletnú rekonštrukciu, no práve to je príležitosť pre kreatívnych majiteľov pretvoriť tento dom na moderné a útulné bývanie. Veľký pozemok zabezpečuje dostatok súkromia a priestor na rôznorodé aktivity.

Ak túžite po kľudnom bývaní s veľkým pozemkom a nevadí vám investícia do obnovy, tento dom môže byť vaším vysnívaným domovom. Neváhajte a príďte sa pozrieť osobne!
Energetický certifikát nebol predložený. Pre obhliadky a bližšie informácie kontaktujte makléra: Jaroslava Pandošová, ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1707 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky