NA PREDAJ STARŠIA BUDOVA/OBJEKT, PLAVEČ;

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Plaveč
378 m²
1704 m²
áno
predaj - Budova
99.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

928x zobrazená v zozname / 110x zobrazená detailne / 110x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj staršiu budovu v obci Plaveč, vedenú ako prevádzková a poľnohospodárska stavba, ktorá je v pôvodnom, skôr v schátralom stave. Nachádza sa na pozemku o rozlohe cca 1700 m2, obdĺžnikového tvaru. Lokalita, kde sa objekt nachádza je určená podľa územného plánu na občiansku vybavenosť. V okolí sú firmy ako píla, autoservis, reštaurácia, potraviny a pod.
Prístup je po asfaltovej komunikácii. Budova je značne poškodená, nutná rekonštrukcia alebo skôr demolácia. Nie je zapísaná v ochrannej historickej lokalite.

INŽINIERSKE SIETE:


- budova napojená na niektoré siete dostupné v obci;
- a to elektrika, obecný vodovod, kanalizácia;
- plynovod pri pozemku;

Objekt je vhodný na podnikateľské účely a podľa územného plánu výstavba domu/domov nie je možná. Snáď zmenou územného plánu, kde info zistíte na obecnom úrade.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1704 m²
Zastavaná plocha378 m²
Statusaktívne
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Strechapôvodná
Energetický certifikátnie
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky