Na predaj stavebný pozemok 1188m2 v obci Madunice okr. Hlohovec.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Madunice
1188 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

13201x zobrazená v zozname / 844x zobrazená detailne / 101x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj krásny rovinatý stavebný pozemok so šírkou 17m a rozlohou 1188m2 v obci Madunice. Pozemok je orientovaný na západ a nachádza sa v novovybudovanej štvrti obce kde je na skok do Piešťan, Trnavy alebo Hlohovca. Výborná občianska vybavenosť obce ako škola, škôlka, lekár, nákupné stredisko, reštaurácia a tiež športové vyžitie ako rybárčenie na neďalekých jazerách či Váhu alebo cyklotrasa. Pozemok je vhodný na výstavbu jedného alebo dvoch rodinných domov. Prípadná výstavba dvoch DR je už schválená na obci a na obrázku nižšie je orientačná štúdia uloženia domov na pozemku aj s príjazdovou cestou.
IS voda kanalizácia elektrika pred pozemkom, plynová prípojka nebude. Bez tiarch, ihneď voľný. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č, alebo mailom

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1188 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky