Na predaj stavebný pozemok Čierna Voda - CH. Grob 763m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Chorvátsky Grob
Ulica.: Lipová
763 m²
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
255.000,- €
334,21 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

344x zobrazená v zozname / 60x zobrazená detailne / 60x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj stavebný pozemok s ideálnou výmerou 763 m² (šírka 20 m, dĺžka 38,05 m) v oblasti Panónsky háj 4, situovaný na novovybudovanej tichej ulici na okraji obce Chorvátsky Grob, časť Čierna Voda.

Pozemok je orientovaný na juhovýchod. Z prednej časti ponúka nádherný výhľad na zapadajúce slnko ponad Karpaty, zatiaľ čo zadná časť zabezpečuje jedinečné súkromie, keďže hraničí len s pásom stromov vo vlastníctve Slovenskej republiky. Všetky inžinierske siete už na pozemku sú - verejny vodovod, kanalizácia, plyn, elektrika, len optika v riešení.

Výhody pozemku:



- Obklopený prírodou CHKO Šúrskeho lesa.

- Rýchle napojenie na obchvat.

- 2km od Bratislava – Vajnory.

- V okolí množstvo cyklotrás na smer Vajnory, Ivánka p. Dunaji, Svätý Jur, Rača...

- Kompletná občianska vybavenosť: školy, škôlky, zdravotné stredisko, lekáreň, nákupné centrá: coop jednota, tesco, reštaurácie...

- blízkosť lesa vzdialeného len 100 metrov, kde sa nachádzajú početné cyklotrasy smerom na Svätý Jur a Biely Kríž. Časť Čierna Voda poskytuje

Lokalita kombinuje výhody mestského bývania s pokojným vidieckym prostredím.

Vďaka novému bratislavskému obchvatu, ktorý je vzdialený približne 2 km, je zabezpečené skvelé napojenie na hlavné cestné ťahy, čím sa atraktivita pozemku ešte zvyšuje.

Cena pozemku s kompletným právnym a hypotekárnym servisom je 255.000,- Eur

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku763 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Orientáciajuhovýchodná
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky