Na predaj stavebný pozemok Koliba, Sovia ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Koliba
Ulica.: Sovia
2769 m²
verejný vodovod
nie
230/400V
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

802x zobrazená v zozname / 95x zobrazená detailne / 95x zobrazená detailne tento mesiac

GRAVITAS ponúka na predaj pozemok v lukratívnej časti Bratislavy, na Kolibe. Pozemok s celkovou výmerou 2769 m2 sa nachádza na Sovej ulici. Jeho šírka je 45m a dĺžka 59m. Parcela sa od príjazdovej cesty postupne dvíha a na konci susedí s existujúcou zástavbou rodinných domov. Príjazd je zabezpečený po spevnenej panelovej mestskej komunikácii. Komunikácia vedľa pozemkov je v podielovom vlastníáctve. Pozemok začína hneď vedľa oploteného vstupu na ulicu Na Vtáčniku. Okolie tvoria lesné porasty a z hornej časti parcely je pekný výhľad na blízke údolie a riedko osídlenú lokalitu.

IS:
-diaľkový vodovod
-elektrika 220 - 380 V
- možnosť budovania žumpy

Parcela je pravidelne kosená, nie je zalesnená. V súčasnosti je využívaná ako cvičisko pre zvieratá. K tomuto účelu slúži aj na nej postavená budova, ktorá nemá základy pevne spojené so zemou. Majiteľ disponuje v januári vydanou UPI, ktorá definuje pozemok ako súčasť stabilizovaného územia určeného pre šport, telovýchovu a voľný čas. Na území je možné umiestniť bývanie, ale v obmedzenom rozsahu. Možnosť výstavby služobných bytov. V okolí sú postavené rodinné domy, chatky pri rovnakej UPI. Celú parcelu je možné rozdeliť na tri parcely o celkovej výmere 910 m2.

Okolie ponúka možnosti turistiky a relaxu v krásnom prostredí lesa, ale v blízkosti luxusnej výstavby rodinných domov. Od pozemku umiestnenom v prírode je veľmi jednoduchý prístup cez Krahulčiu ulicu na Sliačsku, ktorá ústi na križovatke pred spoločnosťou Mondelez v Rači. Odtiaľ už je na skok do centra, prípadne na diaľničný obchvat.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2769 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky