Na predaj stavebný pozemok o rozlohe až 7600m2, iba 6km od Senca

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Hrubý Šúr
Ulica.: Senecká
7600 m²
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
515.000,- €
67,76 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

21276x zobrazená v zozname / 1215x zobrazená detailne / 179x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária VIDA REAL ponúka na predaj veľký pozemok o rozlohe až 7600m2, iba 6km od Senca, 22km od Bratislavy s výborným napojením na diaľnicu D1.

Na pozemku sa nachádzajú stavby: 2-izbový rodinný dom o výmere 78m2, veľká hospodárska budova s výmerou 100m2, ktorá sa dá využiť napr ako ateliér, dielňa, alebo malá výrobná hala. Celý pozemok je oplotený. Výhodou je studňa, ktorá dokáže zabezpečiť závlahu pre celý pozemok.

Rodinný dom je z roku 1996, zastavaná plocha: 116m2, úžitková plocha: 78m2, má dve terasy a výmere 11m2 a 27m2. Je zateplený, klimatizovaný. Vykurovanie a ohrev zabezpečuje plynový kotol. V dome sa nachádza infrasauna.

Zadná časť pozemku o rozlohe 2589m2 sa nachádza v extraviláne obce a podľa ÚPI sa na tejto ploche nepočíta s lokalizáciou výstavby. Ostatné plochy o rozlohe až 5008m2 patria do regulačného bloku s navrhovanou hlavnou funkciou bývania v rodinných domoch s max výškou 2NP s indexom zast.plochy 0,3. (max zastavanosť 30%).

Inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, odpad (žumpa 24m3) - momentálne prebieha výstavba kanalizácie v obci, optický internet.

Lokalita: Obec Hrubý Šúr leží v malebnom prostredí Podunajskej nížiny, 25 km východne od Bratislavy a 6 km južne od okresného mesta Senec. Obec, ktorá má momentálne okolo 1000 obyvateľov, sa rozprestiera na nízkom priečnom vale Malého Dunaja v nadmorskej výške 126 m medzi Čiernou vodou a Malým Dunajom, na štátnej ceste druhej triedy Senec – Šamorín a na rozhraní okresov Galanta, Senec a Dunajská Streda. Nachádzajú sa v nej potraviny, zástavky MHD, škôlka, škola, pohostinstvo, pizzeria, ihrisko.

Je to perfektná príležitosť rodinu, ktorá túži po vlastnom vysnívanom dome v súkromí v pokojnej lokalite, alebo pre investora s inovatívnymi nápadmi a podnikateľským zmyslom. Veľkosť pozemku sa dá využiť na prerozdelenie parciel a výstavbu viacero rodinných domov s vlastnou príjazdovou cestou.

Cena nehnuteľnosti je 515.000,- Eur – iba 68€/1m2. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti.

Územno-plánovacia informácia je k dispozícii. Pre obhliadku a viac informácii nás prosím kontaktujte,

Rastislav Jajcay


VIDA REAL


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku7600 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky