Na Predaj stavebný pozemok pre RD s potenciálom Slovensý Grob 2060m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Slovenský Grob
Ulica.: Vajnorská cesta
2060 m²
nie
predaj - Pozemky - bývanie
150.000,- €
72,82 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

11866x zobrazená v zozname / 846x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj pozemok tesne pred zastavaným územím obce Slovenský Grob - medzi Malým Rajom a starou časťou obce, pri hlavnom ťahu z Vajnorskéj cesty.

Prístup asfaltovou cestou až pred pozemok, pred pozemkom je vedená elektrina a v zadnéj časti pozemku je potok a vedie tade trasa plynovodu. Rozloha pozemku je spolu 2.060m2, časť je vedená ako orná pôda a časť ako trvalý trávnatý porast, šírka pozemku je 12m a dĺžka 160m v jednej časti a v druhej 170m. UPI vydané na stavbu RD 1podlažie +podkrovie do 10% zastavanosti a 70% zelené plochy, dodržať treba odstup od vody, ktorá vedie v prednej časti a elektriny a plynovodu v zadnej časti.

Pozemok sa nachádza pred prvým penziónom s husacinou, ktorou je obec Slovensý Grob preslávená, tiež tu nájdete veľa reštaurácií, služieb či obchodov, školy, škôlky, eko park Malý Raj. Tesco a OC Monar s lekárňou, kvetinárstvom či OC Klokan s Billou, Sinsay, Pepco, Tedi je vzdialené len 5min autom kde je aj výjazd na diaľnicu, čo Vám zaručí skvelú dostupnosť do Bratislavy.

Cena tohoto pozemku je 150.000,- Eur s kompletným právnym servisom a províziou RK.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2060 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kanalizácianie
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteblízko
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky