Na predaj stavebný pozemok, Trenčín - Záblatie, ul. Hanzlikovská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Hanzlíkovská
461 m²
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
171.000,- €
370,93 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2161x zobrazená v zozname / 250x zobrazená detailne / 250x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj slnečný, rovinatý stavebný pozemok s rozlohou 461 m², nachádzajúci sa v žiadanej a novovybudovanej časti Trenčína na ulici Hanzlikovská. Tento pozemok predstavuje jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú ideálne miesto pre výstavbu svojho vysnívaného domova v novej mestskej štvrti.

Lokalita a prístup:


Pozemok sa nachádza v modernom a dynamicky sa rozvíjajúcom rezidenčnom prostredí, ktoré je ideálne pre rodiny s deťmi, ako aj pre jednotlivcov hľadajúcich pokoj a súkromie blízko mesta. Prístupová cesta je nová, asfaltová, čo zabezpečuje pohodlný prístup počas celého roka.

Inžinierske siete:


Pozemok je plne pripravený pre stavbu - je napojený na všetky potrebné inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia, plyn). Toto eliminuje akúkoľvek potrebu dodatočných investícií do základnej infraštruktúry a umožňuje ihneď začať s výstavbou.

Občianska vybavenosť:


Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - v blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, obchody, lekárske strediská, ako aj rôzne možnosti pre šport a rekreáciu. Táto oblasť je taktiež veľmi dobre dostupná z centra Trenčína.

Cena za pozemok je 171.000€.



Miroslava Kováčová

RADO Reality Group


Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group

je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku461 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta