Na predaj: VEĽKOMETRAŽNY 3 izb.byt + ŠPAJZA + LOGGIA + PIVNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
81.93 m²
3
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
108.000,- € dohoda na cene vítaná
Ponúknite vlastnú cenu

987x zobrazená v zozname / 313x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj veľkometrážny 3 izbový byt vo výmere 81,93m2 s loggiou, špajzou a pivnicou.

Nachádza sa v zateplenom bytovom dome, v lokalite, ktorá poskytuje napešo kompletnú občiansku vybavenosť ako sú ZŠ, MŠ, jasle, zdravotné stredisko Sanat, obchody a služby, potraviny, pošta, dva obchodné domy Priemstav a Perec, potraviny Jednota a Billa, autoumývárka, čerpacia stanica, atď.

V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia ako sú plastové okná, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, novšie interiérové dvere, stierky a maľovky, nové stupačky.

Dispozične je riešený nasledovne: - vchádzame do chodby, po ľavej strane je rool-doorka, oproti je bytové jadro, kúpeľňa a samostatné wc. Po ľavej strane je vstup do veľkej detskej izby a spálne, ktorá má aj výstup na loggiu. Oproti prechod do obývacej časti bytu, ktorá má 2 samostatné vstupy. Jeden z chodby a druhý z kuchyne. Chodobou vedľa obývačky sa dostaneme do kuchyne. Za ňou je špajza. Kuchyňa má aj samostatný vstup do obývačky.

Byt je veľký, priestranný a slnečný, pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv a požiadaviek nového majiteľa. Vzhľadom k lokalite - odporúčam!


Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes...

Miroslava Babocká



Time4dreams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha81.93 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky