Na PREDAJ veľkometrážny 5 izbový mezonetový byt v obci Vinosady s GARÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Vinosady
Ulica.: Pezinská
153.06 m²
áno
čiastočne prerobený
predaj - 5 a viac izbový byt
257.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14580x zobrazená v zozname / 424x zobrazená detailne / 215x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľkometrážny 5 izbový mezonetový byt s GARÁŽOU v obci Vinosady,neďaleko okresného mesta Pezinok na Pezinskej ulici.

Byt je o rozlohe 148,08m2 + pivnica 4,98m2 a garáž 15m2. Nachádza sa v uzavretom areáli čo zaručuje pokojné bývanie, v areáli bytového domu sa nachádza upravený dvor, ktorý je pravidelne udržiávaný. Tehlový bytový dom bol daný do užívania v roku 1999. Nachádza sa na najvyššom poschodí bytového domu, bez výťahu.

Pozostáva z 2 podlaží, pričom na 1. podlaží sa nachádzajú 3 izby, samostatná kuchyňa, komora, kúpeľňa, so sprchovacím kútom, WC, hala, loggia a dodatočne dobudovaný balkón. V podkoroví sa nachádzajú dve izby , kúpeľňa a sauna. V byte sa nachádzajú dve klimatizačné jednotky. Ohrev teplej vody a kúrenie zabezpečuje kotol, ktorý je umiestnený v dolnej kúpeľňi.

VÝHODY:



- garáž

- klimatizovaný byt

- veľkometrážny

- viac generačné bývanie

- množstvo úložného priestoru

- dvor

- pivnica

- na skok do Pezinka

- voľný ihneď

- sauna

- menší bytový dom ( menej susedou)

Byt sa dá využiť na dvojegeneračné bývanie, prípadne na investíciu a následne prenajímanie, dá sa rozdeliť na dve bytové jednotky. Byt je kúpou voľný a je bez tiarch. Mesačné náklady sú cca 204EUR + elektrina a voda.

LOKALITA



Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Vinosady so základnou občianskou vybavenosťou ako je materská a základná škola, obchody a potraviny, reštaurácie, služby, športová vybavenosť a pod.. s výbornou dopravnou dostupnosťou do okresného mesta Pezinok vzdialeného iba 3 km, vinohradníckeho mesta Modra cca 2 km a hlavného mesta Bratislava približne 20 km.

CENA



CENA

je 257.000Eur .Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.
Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie.

***

Páči sa Vám naša prezentácia? Aj Vám radi pomôžeme s predajom, prenájmom Vašej nehnuteľnosti.
AKCIA! VIRTUÁLNE OBHLIADKY pre všetky naše ponuky.

Finálna cena sa môže odlišovať podľa záujmu o nehnuteľnosť.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real.









Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha153.06 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky