Prerobený, veľký 3-i byt s loggiou KE-Ťahanovce, Varšavská ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Varšavská
80.27 m²
8
5
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
176.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

19955x zobrazená v zozname / 663x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

Mária Hegedüšová z RK KALANINOVÁ realitné služby, Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt s loggiou v Košiciach, na Varšavskej ulici - sídlisko Ťahanovce. Byt sa nachádza na 5. z 8. poschodí a disponuje úžitkovou výmerou 80,27 m2. Orientácia bytu je na všetky svetové strany: SZ (obývačka a detská izba ) a JV (spálňa a kuchyňa). Pre viac fotiek kliknite na našu stránku kalaninovareality.sk

Dispozícia:


- vstupná chodba
- 3x izba (spálňa, obývacia izba, detská izba)
- zasklená loggia
- kuchyňa
- kúpelňa s vaňou
- samostatná toaleta
- vnútorný kumbál

Tento byt je slnečný a priestranný, vznikol prerobením z pôvodne 4-izbového bytu. V byte prebehla kompletná rekonštrukcia, takže sa stačí nasťahovať a bývať. V cene bytu je zahrnuté aj zariadenie (s výnimkou manželskej postele a zariadenia detskej izby). Prináleží k nemu aj pivnica (1,71 m2). Rekonštrukcia, ktorá v byte už prebehla (cca v roku 2018) zahŕňa: bezpečnostné vchodové dvere, murované jadro, vymenené elektrické rozvody, kompletná výmena podláh a dlažieb, nové interiérové dvere, nová kuchynská linka so vstavnými spotrebičmi, sadrové omietky v izbách a štukové omietky na chodbe.

Energetický certifikát nie je k dispozícii. Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Nájdete tu školu, škôlku, ihrisko, potraviny, fitnesscentrum, Metro, rôzne obchody, lekárne, či MHD. Rýchlo sa napojíte aj na hlavný ťah. V okolí je dostatok zelene, ihrísk, relaxovať môžete napríklad v Ťahanovskom lesoparku. Dobré parkovanie.

V cene bytu je zahrnutý právny servis, overenie podpisov právnikom a náklady spojené so štandardným prevodom nehnuteľnosti na nového vlastníka. Ak Vás ponuka zaujala, ozvite sa mi. Rada Vám poskytnem bližšie informácie a umožním obhliadku nehnuteľnosti. Byt je v osobnom vlastníctve - v prípade záujmu Vám pomôžeme aj so získaním najvýhodnejšieho hypotekárneho financovania.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha80.27 m²
Úžitková plocha80.27 m²
Poschodie5
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektplánuje sa
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky