Na predaj veľký 5 izbový mezonet s výhľadom na Vysoké Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Vysoké Tatry
112 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 5 a viac izbový byt
175.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6344x zobrazená v zozname / 493x zobrazená detailne / 493x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj veľkometrážny, veľmi zaujímavý, mezonetový 5 izbový byt v blízkosti Vysokých Tatier. Výmera bytu je 112,5 m2 s loggiou. Orientácia bytu je na S/V a J/Z. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, v dvojpodlažnom dome.
Dispozícia: Na vrchnom podlaží bytu sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba, dve neprechodné spálne kuchyňa, kúpeľňa, WC. Jedna prechodná izba, z ktorej je výstup na loggiu. V tejto prechodnej izbe sa nachádza aj schodište na spodne podlažie. Na dolnom podlaží sa nachádza chodba, z ktorej je vstup do ďalších dvoch neprechodných izieb a kúpeľne so sprchovacím kútom a WC.
Byt prešiel staršou rekonštrukciou. Boli menené drevené eurookná, škrabané omietky, plávajúce podlahy v izbách, keramické podlahy sú na chodbe a v jednej kúpeľni. Kuchyňa a jedna kúpeľňa je pripravená na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv..
K bytu prislúcha pivnica o výmere 6m2. Byt má vlastné kúrenie a to plynovým kotlom phorotherm a zásobník na teplú vodu.
Bytový dom je zateplený. V okolí domu je krásna príroda a výhľad na Vysoké Tatry. Hneď za domom je oddychová zóna s lavičkami, stolom a ihriskom pre deti.
V obci Stará Lesná je dobrá občianska vybavenosť. V blízkosti je aj Golfové ihrisko, Lyžiarske stredisko, hotely s možnosťou využitia wellness a množstvo ďalších zaujímavostí.

Bližšie informácie:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku112 m²
Poschodieneuvedené
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky