NA PREDAJ veľký exkluzívny 3 izbový byt 95m2 v Nováky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Nováky
95 m²
neuvedené
predaj - 3-izbový byt
154.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

371x zobrazená v zozname / 48x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka na predaj priestranný, 3-izbový byt v Novákoch. Byt je slnečný a teplý a nachádza sa v obľúbenej lokalite.

Parkovanie je priamo pri dome.


Byt sa nachádza na 1. poschodí z 5-tich.
Celková výmera bytu je 95 m2. Byt má plastové okná, dvere bytu sú bezpečnostné, murované jadro, dlažba v kuchyni, v hale a kúpeľni.
Byt pozostáva z 3-och obytných miestností a príslušenstva, ktorým je veľká hala, kuchyňa v tvare písmena L, 3 izby, prerobená kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostnatným WC.

Dispozícia:


vstupná hala, 3x izba, kuchyňa v tvare písmena L, kúpeľňa s vaňou a WC, balkón

Popis bytu:


Byt sa nachádza na 1. poschodí s výťahom (široké schodisko a mierne schody)
Byt je po rekonštrukcii.

Energetický certifikát budovy (ukazovateľ integrovanej energetickej hospodárnosti)

NIE JE VYPRACOVANÝ.



Lokalita a okolie:
V blízkosti je všetko, na čo si len človek môže spomenúť, teda kompletná občianska vybavenosť: sieť obchodov a služieb, reštaurácie, MŠ, ZŠ, ambulancie, lekáreň, v blízkosti zástavka.

V prípade záujmu o obhliadku a podrobné informácie neváhajte kontaktovať skúseného makléra na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailovej adresy

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku95 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky