Na predaj vidiecky dom v centre Ipolyvece - HU

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Balassagyarmat
Lokalita.: Ipolyvece
61 m²
2217 m²
2
predaj - Rodinný dom
15.700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2333x zobrazená v zozname / 419x zobrazená detailne / 419x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj vidiecky dom v centre Ipolyvece!

Objavte potenciál tohto očarujúceho vidieckeho domu, postaveného v 1920-tych rokoch, s úžitkovou plochou 61 m², ktorý sa nachádza v srdci Ipolyvece. Dom má zmiešané murivo a aj keď momentálne vyžaduje kompletnú rekonštrukciu, má veľký potenciál. K dispozícii sú nové elektrické hodiny, voda a kanalizácia na pozemku. Kúrenie je možné riešiť kachľami alebo inými alternatívnymi metódami.

Vstup do domu je cez 20 m² otvorenú verandu. Dispozícia domu je klasická pre vidiecke stavby: v strede sa nachádza kuchyňa, zatiaľ čo po stranách sú dve izby. Dom zachováva prvky palóckej architektúry, avšak predchádzajúci majiteľ už začal s obnovou. Bol vymenený celý strešný systém a vstupné dvere sú bezpečnostné s viacerými bodmi uzamknutia. Interiérové úpravy už začali a v zadnej časti domu sa pripravuje kúpeľňa.

Po rekonštrukcii sa z domu môže stať príjemné bývanie alebo rekreačný domček. V okolí už niekoľko podobných domov bolo pekne zrekonštruovaných. K domu prislúcha pozemok s rozlohou 2217 m², s možnosťou rozšírenia o ďalších 86 m². Pozemok je jednoliaty, na jeho dolnom konci preteká malý potok.

Dom si môžete prezrieť po predchádzajúcej dohode.

V obci Ipolyvece nájdete všetko, čo potrebujete pre pohodlný život: potraviny, materskú školu, lekársku ambulanciu a lekáreň. Vlaková stanica je vzdialená len 500 metrov, autobusová zastávka 100 metrov. Lokalita je tiež výborne dostupná – Budapešť 80 km, Vác 40 km a Balassagyarmat len 20 km.

Ipolyvece leží v krásnom prostredí pri slovenskej hranici, v blízkosti rieky Ipeľ. Obyvatelia sú pracovití ľudia a oblasť je známa pestovaním bobuľového ovocia. Život v obci sprevádzajú rôzne kultúrne, tradičné a športové podujatia počas celého roka. Ak túžite po pokoji, tichu a oddychu v prírode, tu ho určite nájdete! V obci je možné využiť vidiecku dotáciu "CSOK".

Naša kancelária Vám ponúka nasledovné služby na podporu kúpy nehnuteľnosti:

- Bezplatné vybavenie úveru
- Vybavenie záležitostí na katastri
- Poskytnutie právneho zázemia
- Odhad hodnoty nehnuteľnosti

Kontakt a dohodnutie nezáväznej obhliadky:


Tel:
Email:

Web: www.dkom.sk


Facebook: https://www.facebook.com/kristinatamasovafinanzpartner/

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2217 m²
Zastavaná plocha61 m²
Počet izieb2
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno

Vaše hodnotenie ponuky