NA PREDAJ ZABEHNUTÁ RUČNÁ AUTOUMYVÁRKA- BRATISLAVA St. Vajnorska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava
Ulica.: Stará Vajnorská
650 m²
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
240.000,- € +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

1087x zobrazená v zozname / 131x zobrazená detailne / 131x zobrazená detailne tento mesiac

Belia Property ponúka na PREDAJ:

Samoobslužná bezdotyková autoumyvárka CarBax Bratislava - Stará Vajnorská poskytuje kvalitné umytie vozidla v 5 samoobslužných umývacích boxoch s možnosťou výberu zo 6 umývacich programov vrátanie hustej aktívnej peny a umývania podvozku. K dispozícii je tiež vysokovýkonný vysávač a menička bankoviek, ktorá okrem rozmieňania bankoviek na mince ponúka aj doplnkovú službu predaja a nabíjania klubových kariet.

Umývacie centrum sa skladá:


- 5 umývacích boxov (tri zastrešené a dve nezastrešené) ručné samoobslužné bezdotykové umývanie osobných automobilov a samoobslužné čistenie interierov
- technická miestnosť
- 2 samostatné vysávače na ostrovčekoch
- automatické úmývanie podvozku
- hustá aktívna pena
- menička bankoviek

Pozemok pod umývarkou je v dlhodobom prenájme 650m2.

CENA autoumývarky je 240 000eur BEZ DPH.


V prípade záujmu možnosť predaja aj ako s.r.o aj so všetkými platnými povoleniami - /leasing, úver/ - doplatok cca 100 000eur BEZ DPH !!!!!

Naše ceny sú schválené majiteľom a v cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, vybavenie hypotekárneho úveru.

Daniela Tisovská





Realitný konzultant


beliaproperty.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha650 m²
Úžitková plocha650 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky