NA PREDAJ ZÁHRADA s CHATKOU, SENICA, ZO – BAŽANTNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
453 m²
studňa
predaj - Záhrady
26.000,- €
57,40 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

9380x zobrazená v zozname / 808x zobrazená detailne / 191x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne v Avory Realitné Centrum / ponúkame na predaj záhradu s murovanou chatkou v peknom a pokojnom prostredí záhradkárskej osady „Bažantnica“. Nachádza sa v okrajovej časti mesta Senica, ľahko prístupná rôznymi typmi dopravy.

Pozemok obdĺžnikového tvaru, rozmerov cca 10x48m výmerou 453 m2 poskytuje dostatok priestoru na oddych aj záhradkárčenie. Vysoký živý plot zabezpečuje dokonalé súkromie. Ideálne miesto pre ľudí, ktorí hľadajú pokoj a radi trávia voľný čas na čerstvom vzduchu.
Nehnuteľnosť je bez tiarch, v osobnom vlastníctve.

Murovaná chata so ZP 16m2 je v zlom technickom stave, pre užívanie vyžaduje úplnú rekonštrukciu. Elektrika zabezpečená fotovoltickými panelmi.

Na pozemku sa nachádza vlastná studňa, menší drevený altánok a ovocné stromy - slivka, jabloň, čerešňa

Predáva sa aj so zariadením pre údržbu záhrady - kosačka, krovinorez, elektrická pílka, vŕtačka.

VÝHODY:


● vlastná studňa
● zariadenie pre údržbu záhrady
● fotovoltické panely
● prístup autom až k záhrade
● hromadná doprava v blízkosti
● možnosť úniku pred rušným mestom


Príjemné miesto pre relax aj aktívny oddych. Výborná možnosť získať svoj kúsok zelene v meste. Nehnuteľnosť je celoročne prístupná autom, v blízkosti je zastávka MHD a vlaková stanica.

© AVORY Realitné Centrum - text a fotografie sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum

Filip Smetana – váš realitný maklér



Ak máte záujem o viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č., informácie non-stop mailom: alebo priamo v kancelárii na Hurbanovej ul. č. 485 v Senici. Nájdete ma aj na sociálnych sieťach.

Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu.
Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku453 m²
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Vodastudňa
Terénrovina

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky