Na predaj záhrada v tichej časti Košíc

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Krásna
Lokalita.: Košice - mestská časť Krásna
Ulica.: 1. mája
1313 m²
verejný vodovod
230/400V
predaj - Záhrady
72.500,- €
55,22 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3867x zobrazená v zozname / 232x zobrazená detailne / 232x zobrazená detailne tento mesiac

Ideálna príležitosť pre milovníkov záhrady a oddychu v prírode!

JANA LUNIO a realitná kancelária REFISTAV - TRADE Vám ponúka na predaj priestrannú záhradu s výmerou 1 313m² v obľúbenej rekreačnej oblasti Krásna v Košiciach. Táto záhrada je ideálnym miestom na oddych, pestovanie ovocia alebo na trávenie času s rodinou a priateľmi.

Základné informácie:



Záhrada sa nachádza na ulici 1. mája. Jej súčasťou je drevená chatka (suchá stavba bez základov) o rozmeroch 3x6m s novou elektroinštaláciou.

Dispozičné riešenie chatky: 2 miestnosti a špajza vhodná na uskladnenie všetkého, čo na záhrade potrebujete. Na záhrade sa nachádza suché WC.

Prístupová cesta: asfaltová k hranici pozemku a možným parkovaním. K chatke sa vychádza schodmi vytvorenými so zatrávňovacích dlaždíc.

IS: obecná voda, elektrina priamo na pozemku.



Na záhrade rastú ovocné stromy (slivky, orech), okrasné rastliny.

Možnosti využitia: relax, grilovanie, pestovanie, víkendový oddych

Výhody:



- tichá lokalita

- dostatok súkromia a kľudu

- v blízkosti prírody aj obľúbenej Letnej záhradky

- dostupnosť aj MHD (autobus č. 52)

Cena: 72 500EUR V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou (v prípade kúpy nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru ponúkame pomoc pri jeho vybavení s následným servisom pri zmene úrokových sadzieb, pomoc pri získaní znaleckého posudku, vybavenie katastra, príprava dokumentácie a osobné odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi vrátane pomoci s prepisom).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1313 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Orientáciajuhozápadná
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky