Na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt v Námestove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Námestovo
Lokalita.: Námestovo
70 m²
neuvedené
predaj - 3-izbový byt
159.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

202x zobrazená v zozname / 48x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

Tu reality ponúka na predaj krásny 3-izbový byt v Námestove s výbornou dostupnosťou do mesta, ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a príjemné bývanie. Byt sa nachádza na druhom poschodí bytového domu a jeho priestranných 70 m² poskytuje dostatok miesta pre rodinu.

Dispozícia bytu je veľmi prakticky rozdelená na dennú a nočnú časť, disponuje tromi samostatnými izbami, pričom jedna z nich má uzavretý balkón, obývačka je prepojená s modernou kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC. Navyše k bytu patrí aj pivnica v suteréne, ideálna na uskladnenie.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a predáva sa vrátane zariadenia, takže sa môžete okamžite nasťahovať. Parkovanie je verejné priamo pred domom, s možnosťou prenájmu parkovacieho miesta od mesta, energetický certifikát nebol majiteľom predložený.

Pre viac informácii a možnosť obhliadky kontaktujte makléra: Sebastián Kapičák,






Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku70 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky