Na prenájom 1 izbový byt, Bratislava, Petržalka, Slnečnice, Béžová ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Béžová
33 m²
5
3
1
po rekonštrukcii
nie
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
540,- €/mes. Energie:
120 € / mes
Cena je uvedená bez energií, +120,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

5997x zobrazená v zozname / 220x zobrazená detailne / 220x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom kompletne zariadený 1 izbový byt 33 m2, novostavba, loggia s vyhradeným parkovacím miestom pred bytovým domom, Bratislava, Petržalka, Slnečnice - Vila domy, Béžová ulica

Byt o veľkosti 28 m2 + 5,4 m2 loggia nachádza sa v novostavbe Slnečnice - Vila domy na 3. poschodí s výťahom, prenajíma sa kompletnne vybavený a zariadený.

Pozostáva: zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, izby s kuchynským kútom a loggie.

Byt sa prenajíma so zariadením a vybavením: vybavená kuchyňa s jedálenským pultom, chladnička, umývačka riadu, elektrický sporák, nová rozťahovacia rohová sedačka, konferenčný stolík, LCD TV, vstavaná skriňa v chodbe, práčka v kúpelni. Byt je zariadený ako je na fotkách.

Je orientovaný na východ do parku.



Cena 520,-EUR/mes. je uvedená bez energií + energie 120,-EUR/mes. (pre 1 osobu) vrátane pripojenia internetu. Spolu 640,-EUR/mes. vrátane energií. Pri podpise zmluvy sa platí 1 mesacný nájom s energiami a depozit vo výške nájmu. Provízia vo výške 1/2 nájmu s energiami.

Parkovacie miesto nie je započítané v cene nájmu, za miesto sa pripláca 40,-EUR/mes.. Majiteľ preferuje aj prenájom park. miesta.

Byt je voľný IHNEĎ k nasťahovaniu. Ponuka je aktuálna do zmazania.

Vybavenosť v okolí: zástavky MHD, potraviny, kaviareň, športoviská pri dome, neďaleké obchodné centrum, hrádza pri Dunaji a neďaleká cyklotrasa. Priama dostupnosť po Dolnozemskej, alebo Panónskej ceste do centra mesta.

Nachádza sa v blízkosti ulíc: Jantárova cesta, Betliarska, Krásnohorská, Turnianska, Ľubovnianska, Žehliarska, Panónska cesta, Panónska, Dolnozemská cesta, Lietavská, Vyšehradská, Vigľašská.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha33 m²
Úžitková plocha33 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky