Na prenájom 1, 5 izbový byt. Plynárenska, Citypark Ružinov, Bratislava.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Plynárenská
48 m²
25
11
1,5
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
950,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

3118x zobrazená v zozname / 155x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom 1,5-Izbový byt v jedinečnom projekte Citypark Ružinov. Bratislava - Ružinov, ul. Plynárenska. Túto príležitosť Vám ponúkame prostredníctvom realitnej kancelárie RELCOM, v zastúpení Heleny Lukačinovej.

POPIS


- CENA: 950€/mes. vrátane energii.
- Pri podpise sa skladá 1x nájom 950, vratný depozit vo výške 950€ a sprostredkovateľsky poplatok 800€.
- Celková výmera 48m2.
- Nachádza sa na 11 poschodí.
- V byte sa nachádza balkón.
- Orientovaný je na východnú sv. stranu.
- V byte je nábytok vyhotovený na mieru s množstvom úložného priestoru.
- Byt sa prenajíma zariadený podľa foto.
- Bytovy dom je novostavba veľkorysím vnútroblokom s množstvom zelene. Vybavený je oddychovou zónou, ihriskom pre deti, workoutovým ihriskom, výbehom pre psov, reštauraciami a kaviarňami.
- V byte sú hliníkové veľkoplošné okná.
- Bytový dom je veľmi dobre zabezpečený - vstup prostredníctvom čipu, kamerový systém v spoločných priestoroch.


DISPOZÍCIA


Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby s odkladacím priestorom po ľavej strane a kúpeľňou s toaletou po pravej strane. Chodba pokračuje obývacou izbou prepojenou s kuchyňou. Rohová kuchynská linka je vybavená chladnička, indukčná doska, digestor, rúra, mikrovlnka, varná konvica, gril. V obývacej izbe sa nachádza vstup na balkón. Po ľavej strane z chodby prechádza priestor do otvoreného spacieho kúta.

LOKALITA


Lokalita Ružinov v ktorej sa bytový dom nachádza patrí medzi najobľubenejšie časti Bratislavy. Bývanie tu ponúka široké spektrum možnosti a skvelú občianskú vybavenosť v pešej dostupnosti ako napríklad OC Nivy, reštaurácie a kaviarne, kupalisko Delfín, trhovisko Miletičová. Pešo sa dostanete k nábrežiu Dunaja, kde nájdete množstvo spôsobov spoločenskho vyžitia. Či už návštevou divadla, kina, prechádzkou po promenáde pozdĺž rieky, či nákupmi v OC Eurovea.

CENA


Cena prenájmu 1,5-izbového bytu v uvedenom stave je 950€. Pri podpise sa hradí mesačný nájom 950€, vratný depozit 950€ a sprostredkovateľský poplatok 800€. Cena zahŕňa kompletný realitný a právny servis spojený s vypracovaním nájomnej zmluvy a preberacieho protokolu.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Helena Lukačinová alebo Realitná kancelária RELCOM – Licencovaná kancelária NARKS

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha48 m²
Poschodie11
Počet poschodí25
Počet izieb1,5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky