Na prenájom 1i byt, 35m2, Sibírska - Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka na prenájom 1-izbový byt v Trenčíne na ulici Sibírska. Byt o rozlohe 35m2 sa nachádza na 3. poschodí zo 7 v zateplenej bytovke s výťahom.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, samostatného WC, priestrannej izby, z ktorej sa vchádza do kuchyne s veľkým oknom. V kuchyni je špajza, v ktorej je priestor aj na práčku a chladničku. V byte sú plastové okná a nové bezpečnostné dvere.

V byte sa nachádza vešiaková skriňa na chodbe, v priestrannej izbe je veľká vstavaná skriňa, kuchyňa je plne zariadená aj s kuchynským stolom. Chladnička a práčka v špajzi zostávajú. Ostatné zariadenie v byte je ako na fotografiách.

Lokalita Sihoť ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Je tu škola, škôlka, lekáreň, viaceré obchody, LIDL, BILLA, Terno, Fitness centrum, športové možnosti, detské ihriská, zastávky MHD a ľahký prístup do centra mesta.


3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=aVMFxHpJ96W

Byt je voľný ihneď.

Cena mesačného nájmu je 400,- EUR, vrátane energií.
Depozit je vo výške 800,- EUR.


Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 1-izbového zariadeného bytu, Soblahovská ul. Prenájom 450,- €
Prenájom 1-izbového zariadeného bytu, Soblahovská ul.

Ponúkame na prenájom čiastočne rekonštruovaný, 1 - izbový byt vo vyhľadávanej lokalite v Trenčíne na Soblahovskej ulici. Priestranný byt s výmerou 35 m2 sa nachádza na 2. poschodí bytového domu...

1-izbový byt 35 m2 Trenčín / Soblahovská
Prenájom 450,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 1-izbového zariadeného bytu, Soblahovská ul. 450,- € 1-izbový byt 35 m2 Trenčín
Soblahovská
prenájom